Activiteiten - RKSV GDA

Activiteiten

Activiteiten

GDA trainingskamp Gran Canaria (dag 5 & 6 & 7)

11 januari 19:00  In dit artikel komen wij terug op de vijfde, zesde en de zevende en tevens laatste dag van het GDA trainingskamp op Gran Canaria. Elders op de GDA site kunt u dag 1, 2, 3 en 4 teruglezen.meer »

255x gelezen

De Gulle Peenbuiker

28 november 9:15  Kent u hem nog? Ooit opgezet om de selectie en de jeugd van GDA extra te ondersteunen. Een heel goed doel dus. Wij gaan het weer een nieuw leven inblazen. Zoals u in de media kunt lezen is GDA weer druk bezig om het herkenbare “Eigenwijze cluppie uit het hart van Madestein” te worden. De Kids Club timmert hard aan de weg en we hebben weer een herkenbaar GDA 1 met veel spelers die de GDA jeugd hebben doorlopen. En om GDA nog meer in de lift te krijgen kunnen wij de hulp van “de Gulle Peenbuiker” heel hard gebruiken. meer »

379x gelezen

Haaglanden Voetbal E-Sports Cup 2023

16 november 6:15  BEN JIJ DE NIEUWE HAAGLANDEN VOETBAL ESPORTS KAMPIOEN? Het Haaglanden Voetbal Toernooi op het veld is al jaren bekend, ook bij de jeugd. Wij gaan nu de Haaglanden Voetbal Cup ook online organiseren: de Haaglanden Voetbal Esports Cup 2023. Dit doen we in samenwerking met onze partner Gammax Gaming & Esports Center uit Scheveningen. Wat houdt dit in? Een volledig digitale Cup over een tijdbestek van drie maanden met diverse voorrondes en uiteindelijk een finaledag. Elk lid van jullie club kan zich hiervoor inschrijven, van kantinevrijwilligers tot aan de gouden spits uit het eerste elftal. Alle wedstrijden van de Haaglanden Voetbal Esports Cup zullen worden gespeeld op een PlayStation console. Prijzen Maak kans op € 150 PlayStation te goed + diverse sportprijzen! Inschrijven Doe ook gratis mee en schrijf je alvast in! We starten in januari 2023. Klik HIER (https://haaglandenvoetbal.nl/esportscup/) om je in te schrijven. • Iedere voetbalclub uit de regio kan meedoen. • Deelname is gratis. • Mannen en vrouwen, jongens, meisjes (alle leeftijden) zijn welkom meer »


Nieuwe hoofdtrainer rksv GDA

7 januari 14:15  R.K.S.V. GDA slaat de handen ineen met nieuwe hoofdtrainer Robin den Dulkmeer »

688x gelezen

GDA Kids Club voor de mini pupillen

7 september 21:00  Rksv GDA heeft de jeugdafdeling uitgebreid met de GDA Kids Club. De leeftijdsgrens om te starten met voetballen is hiermee verlaagd naar 4 jaar, waar dit voorheen 5 jaar was. In de GDA Kids Club maken de jongens en meisjes spelenderwijs kennis met de beginselen van het voetbal en wordt op zondagochtend in de Champions League gespeeld. meer »


RKSV GDA is meer dan alleen voetbal

14 mei 14:45  Deze oude vereniging, op 27 april 2022 bestaat de vereniging 100 jaar, bestaat niet alleen uit voetbal. De vereniging is een tijdje geleden niet voor niks uitgeroepen tot "Buurthuis van de Toekomst".meer »

921x gelezen

Voetbalkamp 2019: JO11 t/m JO13 & MO11 t/m MO13

5 april 13:00  Schrijf je nu in het voor voetbalkamp 2019!meer »


GDA participeert in 'Madestein beweegt je 2019'!

6 maart 16:15  Lag Madestein vroeger op de rand van Den Haag, tegenwoordig vormt het waterrijke parklandschap de natuurlijke, groene zone midden in de nieuwe stad. Het moment is gekomen dat Loosduinen en de snelgroeiende wijken aan de overzijde van de zuidelijke randweg Madestein niet alleen figuurlijk omarmen, maar het sport- en recreatiegebied vooral letterlijk gaan waarderen.meer »

717x gelezen

Het GDA Jeugdtoernooi 2019

7 februari 11:45  Over een paar maanden is het zover. Op GDA gaat weer een voetbaltoernooi plaatsvinden!meer »

1302x gelezen

,,Uiteindelijk telt de stand in mei 2019”

2 januari 9:45  De zondagtak van GDA maakt moeilijke tijden door. De formatie van trainer Abdullah Sari (foto) is momenteel in 2C op zondag de hekkensluiter met respectievelijk vijf en zes punten achterstand op ESTO en RVC’33. Toch gaan de GDA-trainer en zijn selectie straks vol goede moed starten aan de tweede seizoenshelft.meer »

867x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!