GDA zondagselectie trapt af voor het nieuwe seizoen - RKSV GDA

GDA zondagselectie trapt af voor het nieuwe seizoen

GDA zondagselectie trapt af voor het nieuwe seizoen

13 augustus 2018 12:00


Afgelopen zondag 12 augustus is de zondagselectie van 2e klasser GDA begonnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Gestart werd met een trainingsdag die bestond uit een ochtendtraining op het splinter nieuwe hoofdveld, een gezamenlijke lunch en een middagtraining op veld 2.

Helaas waren er nog een aantal mensen op vakantie, maar de aanwezige groep toonde gretigheid en dat is een eerste vereiste voor een goed seizoen. Trainers Sari en Finklenberg hadden er merkbaar zin in en spraken vol vertrouwen over de aanwezige groep. “We gaan weer knallen met z’n allen” is inmiddels een bekende strijdkreet van trainer Sari.

De begeleiding zorgde die middag voor een smaakvolle lunch. Ook tijdens de lunch toonde de groep gretigheid. De begeleiding ziet dit als blijk van waardering en zal er, op het vlak van de inwendige mens, ook dit seizoen weer alles aan gaan doen. Onze fotograaf Altimari was ook aanwezig om de nieuwelingen in de selectie alvast vast te leggen op de foto.

De komende weken komen de meeste vakantiegangers terug en worden de trainingen geintensiveerd. Ook staan er een aantal vriendschappelijke wedstrijden op het programma. Aanstaande donderdagavond 16 augustus om 20:00 uur thuis tegen Wilhelmus en zondag 19 augustus vanaf 14:00 uur uit tegen Oliveo. Het volledige oefenprogramma staat inmiddels op de GDA-site.

Vanaf vrijdag 24 augustus gaat de complete selectie op trainingsweekend naar Oirschot in Brabant. Er wordt dat weekend meegedaan aan het Maashorsttoernooi bij voetbalvereniging Prinses Irene in Nistelrode. Vrijdagavond vanaf 20:30 uur wordt gespeeld tegen de thuisploeg Prinses Irene en zondagmiddag vanaf 12:30 uur tegen UDI’19 en vervolgens tegen Nooit Gedacht. De winnaar van het toernooi wordt zondag vanaf 16:30 uur bepaald door het nemen van shoot-outs.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!