Activiteiten

Activiteiten

Vooraankondiging GDA reünie 100 jaar

23 april 10:30  Beste GDA vrienden, Op 27 april 2022 bestaat onze voetbalvereniging r.k.s.v. G.D.A. 100 jaar! Deze mooie leeftijd is maar voor weinig verenigingen weggelegd en daarom willen we dit unieke gebeuren uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. meer »

605x gelezen

Nieuwe hoofdtrainer rksv GDA

7 januari 14:15  R.K.S.V. GDA slaat de handen ineen met nieuwe hoofdtrainer Robin den Dulkmeer »

528x gelezen

Voetballen tijdens corona

8 november 15:30  Er mogen vanwege het coronavirus in het amateurvoetbal geen wedstrijden meer gespeeld worden. Dat betekent echter niet dat Sportpark Madestein op de zaterdagen is verlaten. De jeugd van GDA speelt de laatste weken namelijk onderling toernooitjes. Afgelopen zaterdag waren er bijna 90 jongens en meisjes actief op de 4 velden die GDA rijk is.meer »

816x gelezen

Zaalvoetbaltoernooi voor de JO9 en JO11 om de Madesteincup

27 oktober 14:00  Op maandag 21 december a.s. vindt er in onze mooie sporthal en onder leiding van Wesley Bierens het zaalvoetbaltoernooi om de Madesteincup plaats! meer »

627x gelezen

GDA start met een Kids Club voor de mini pupillen

7 september 21:00  Rksv GDA gaat vanaf heden de jeugdafdeling uitbreiden met de GDA Kids Club. De leeftijdsgrens om te starten met voetballen wordt hiermee verlaagd naar 4 jaar, waar dit voorheen 5 jaar was. In de GDA Kids Club maken de jongens en meisjes spelenderwijs kennis met de beginselen van het voetbal en wordt op zondagochtend in de Champions League gespeeld. meer »


GDA heeft nog plek voor spelers in de O13 en O16 selecties

23 juni 15:30  Voor de O13 en O16 is rksv GDA nog op zoek naar enthousiaste jongens die de selecties voor het komende seizoen komen versterken. Beide elftallen komen volgend seizoen uit in de 1e klasse, dit is B-categorie dus overschrijven van een huidige vereniging is nog mogelijk. Wat bieden wij: - Trainingen en begeleiding staan onder leiding van gediplomeerde trainers - 2 keer per week trainen - Ambitieuze elftallen waar presteren en plezier goed samen gaan - Prachtige accommodatie met 2 kunstgrasvelden en sporthal Ben je nieuwsgierig of dit wat voor jou is? Kom dan komende weken een keertje gratis en vrijblijvend meetrainen. De selectietrainingen vinden plaats op: Woensdag 24 juni, maandag 29 juni en woensdag 1 juli van 19.00 – 20.30 uur. Ben je enthousiast en wil je een keer deelnemen of heb je vragen, stuur een mail naar tc@rksvgda.nl en we zien je dan graag op de training.

1037x gelezen

GDA organiseert weer kosteloos techniektraining!

19 februari 11:00  GDA gaat weer techniektrainingen organiseren die gericht zijn op het verbeteren van het individu. Onder leiding van gediplomeerd trainer Wesley Bierens zullen kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen de fijne kneepjes van hun favoriete sport worden bijgebracht.meer »


Binky van de Week Olivier Verheijdt ziet GDA 1 helaas verliezen

11 november 17:00  Zaterdag 9 november moest voor Binky van de Week Olivier Verheijdt een onvergetelijke middag worden.meer »

1150x gelezen

Ilyas van de JO8 beleeft leuke middag als Pupil van de Week

29 oktober 19:30  Zaterdag 26 oktober was Ilyas Saouiki Binky van de Weekmeer »

573x gelezen

Michael Vermeulen winnaar van Smart TV

28 oktober 19:00  Zaterdag 26 oktober vond . . meer »

819x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!