Nieuws

Nieuws

Paashaas krijgt hulp van de GDA Kids Club

31 maart 20:45  Vandaag stonden alle spelertjes van de GDA Kids club klaar om aan het einde van hun training te starten met een onderling wedstrijdje. Ze krijgen voordat ze daarmee beginnen altijd een heerlijk glaasje limonade, maar dit keer was het niet limonade Mo die de verkoeling kwam brengen, maar stond daar ineens de paashaas. meer »

352x gelezen

GDA Vriendinnendag

24 maart 21:00  Op woensdag 21 april a.s. organiseert rksv GDA in samenwerking met ADO Den Haag Vrouwen en Stichting WSDH de GDA VRIENDINNENDAG ! Op deze unieke middag zullen 4 Powervrouwen van ADO Den Haag onder leiding van hoofdtrainer Sjaak Polak een trainingsmiddag organiseren voor alle GDA meiden, hun vriendinnen en ieder ander meisje die dit leuk lijkt. Dus iedereen is welkom, deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. meer »

217x gelezen

Theo's Column

5 maart 19:15  Respectmeer »

391x gelezen

IJspret op GDA !

15 februari 10:45  Wanneer de voorspellingen vorst aangeven, stijgt op GDA de temperatuur juist naar koortshoogte. Het is dan in spanning afwachten of de traditionele GDA schaatstocht naar Vlaardingen door kan gaan. Naast de tocht is er inmiddels nog een mooie traditie ontstaan, voor de 3e keer werd het boardingveld omgetoverd tot een prachtige ijsbaan waar de jeugd het hele weekend plezier aan heeft beleefd. meer »

469x gelezen

Theo's Column - Winterleed op G.D.A.

12 februari 13:45  Winterleed op G.D.A.meer »

294x gelezen

Mooie berichten over Piet en GDA

20 januari 14:30  Namens de familie en in het AD verschijnen mooie berichten over Piet !meer »

428x gelezen

GDA en Ronald Paats ook volgend seizoen met elkaar verder.

15 januari 18:30  Ronald Paats en GDA hebben voor het seizoen 2021-2022 overeenstemming bereikt, meer »

375x gelezen

Free Kick Sport aangepast geopend

12 januari 11:45  Ondanks de Lockdown kun je bij Free Kick Sport toch gewoon aan je nodige GDA kleding of overige spullen komen.meer »

246x gelezen

Theo's Column - Coronastilte op GDA

20 november 14:45  In deze coronatijd een hopelijk mooie bespiegelende column voor onze GDA-lezers.meer »

340x gelezen

Voetballen tijdens corona

8 november 15:30  Er mogen vanwege het coronavirus in het amateurvoetbal geen wedstrijden meer gespeeld worden. Dat betekent echter niet dat Sportpark Madestein op de zaterdagen is verlaten. De jeugd van GDA speelt de laatste weken namelijk onderling toernooitjes. Afgelopen zaterdag waren er bijna 90 jongens en meisjes actief op de 4 velden die GDA rijk is.meer »

456x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!