Nieuws - RKSV GDA

Nieuws

Nieuws

Terugblik op de 3e Legends Memorial

20 september 11:00  Het zit er weer op, de 3de Legends tocht is verreden. De voorbereidingen verliepen voorspoedig, inschrijvingen kwamen wel wat langzaam op gang (uiteindelijk toch tegen de 100 enthousiastelingen), routes voorgereden, uitgewerkt en uitgeprint. We waren er klaar voor. Het enige waar je dan geen invloed op hebt, is het weer. Je denkt, in augustus zal de zon toch wel schijnen en is het een graad of 25, maar helaas. Het was wel droog bij de start, maar tussen start en finish hebben we alle weertypes voorbij zien komen. Maar wat blijkt, dat mag de pret niet drukken. Zeker niet als bij terugkomst de zon uitbundig schijnt en iedereen voorzien van een drankje zijn of haar verhalen kan delen. meer »

414x gelezen

Wordt nu ook een "Gulle Peenbuiker"

27 januari 20:15  Kent u hem nog? Ooit opgezet om de selectie en de jeugd van GDA extra te ondersteunen. Een heel goed doel dus.meer »

603x gelezen

Dennis Lubout 900 wedstrijden in GDA 1

24 januari 19:15  Je hoort wel eens dat iemand een lange sportcarrière heeft gehad, maar dat je op je 43e nog steeds in het eerste elftal van GDA speelt en nog steeds fit bent en elke week nog voorop in de strijd gaat, is toch wel uniek te noemen.meer »

669x gelezen

GDA trainingskamp Gran Canaria (dag 5 & 6 & 7)

11 januari 19:00  In dit artikel komen wij terug op de vijfde, zesde en de zevende en tevens laatste dag van het GDA trainingskamp op Gran Canaria. Elders op de GDA site kunt u dag 1, 2, 3 en 4 teruglezen.meer »

651x gelezen

GDA Trainingskamp Gran Canaria (Dag 2)

7 januari 14:45  Vandaag de 2e dag van het trainingskamp, waarin de temperatuur op het volledig onbewolkte eiland al vrij snel richting de 26-27 graden liep, stond er een vriendschappelijke wedstrijd tussen GDA en Velo op het programma.meer »

455x gelezen

GDA Trainingskamp Gran Canaria (Dag 1)

6 januari 14:15  GDA Trainingskamp Gran Canaria (Dag 1) Vandaag is het 5 januari 2023. De dag dat de selectie van GDA, naar Gran Canaria zal vertrekken voor het traditionele trainingskamp wat al in lengte van een flink aantal jaren gehouden wordt.meer »

555x gelezen

GDA verlengt contract met trainers

5 december 23:00  Contracten Robin den Dulk en Ron Ridderhof verlengd.meer »

528x gelezen

Mededeling stalling fiets of scooter

28 oktober 7:00  Let op! Vanwege recente diefstal op ons terrein willen wij u erop attenderen dat het nodig is om uw fiets vast te zetten aan de fietsstandaard of paal. meer »


2nd Legends Memorial

12 oktober 21:00  Voor de meeste zal de spierpijn inmiddels een beetje gezakt zijn. De organisatie is nog bezig met een laatste terug blik en daarna alweer het vizier op de nieuwe editie. Hieronder het verslag en de foto's van de 2022 editie. Nieuw dit jaar is ook gelijk het inschrijfformulier voor het nieuwe jaar. Doe dit gelijk, kun je het niet vergeten. De doelstelling vwb het aantal deelnemer is wel omhoog bijgesteld. Help ons daar alsjeblieft bij door dit te delen met zoveel mogelijk (oud) GDA-ers.meer »

733x gelezen

Even voorstellen : Peter van der Deijl, technisch coördinator voor de jeugd.

23 september 13:45  Nieuwe technisch coördinator Jeugd.meer »

668x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!