Update 2nd GDA Legends Memorial 2022 - RKSV GDA

Update 2nd GDA Legends Memorial 2022

Update 2nd GDA Legends Memorial 2022

15 augustus 2022 13:00


De vakantie loopt op zijn eind en de organisatie is druk met de laatste voorbereidingen.
Medailles zijn besteld, routes verkend, de dag komt dichterbij.

Het aantal inschrijvingen is in de vakantie flink opgelopen. We zitten bijna op het niveau van de eerste editie. Toch zijn nog een aantal toonaangevenden deelnemers van vorig jaar die zich nog niet hebben opgegeven. Doe dit graag alsnog zo snel mogelijk.
Zijn er nog familieleden of andere GDA bekenden die alleen een hapje komen eten, ook dat is natuurlijk harstikke gezellig.
Ook dan, geef je op, dan kunnen we hier rekening mee houden bij de inkopen.

Wij kijken uit naar een mooie tweede editie in het GDA-jubileum jaar.

==========================================================
Voorafgaand aan de organisatie van de eerste Memorial tocht was één van de doelstellingen om de tocht tot een nieuwe traditie te laten worden.
Na het succes van de natte eerste editie was wel de conclusie dat een natte versie in oktober nooit een traditie zou kunnen worden. Om die reden is de datum voor de tweede tocht eerder in het jaar gepland en staat die, als het goed is, in iedereen zijn agenda genoteerd.

Op 28 augustus is het dus zover dat we de 2e Legends Memorial gaan fietsen. De opzet zal niet veel afwijken van de vorige editie. En omdat wij op korte termijn willen starten met de voorbereidingen, willen we jullie vragen het inschrijfformulier in te vullen en het inschrijfgeld over te maken op rekening NL31INGB0003139158 tnv RKSV GDA ovv Legends en naam deelnemer.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Deelname aan de rit (inclusief herinnering) kost € 5,-. Als je ook wil blijven barbecueën kost
dat € 10,-. Alles bij elkaar bedragen de kosten dus € 15,-.

Voor de 30km is er een route van knooppunten gemaakt. Voor de 50 km hebben we twee routes, een knooppuntenroute en de andere met GPX-bestand. Voor de 100km is alleen een GPX-route beschikbaar.

Op 28 augustus zal het tijdschema er als volgt uitzien:

10.00 uur Startschot voor de 100km
14.30 uur Terras en kantine open
17.30 uur Aanvang BBQ
20.00 uur Einde

Dit betekent dat iedereen vrij is om de 30 en 50 km te starten wanneer hij of zij wil. En dat mag en kan uiteraard ook op een elektrische fiets. Hopelijk is iedereen dan weer op tijd terug voor een ouderwets gezellig samenzijn op GDA.

Hopelijk tot 28 augustus.

Delen

Lees meer over:
fietsen gezelligheid legends memorial traditie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!