GDA verlengt contract met trainers - RKSV GDA

GDA verlengt contract met trainers

GDA verlengt contract met trainers

5 december 2022 23:00


Contracten Robin den Dulk en Ron Ridderhof verlengd.

GDA_400x400.png GDA verlengt contract met TrainersAfgelopen week zijn Robin den Dulk ( 1e elftal), Ron Ridderhof (2e elftal) en rksv GDA met elkaar overeengekomen om nog een seizoen langer met elkaar door te gaan.

Daarmee is de trainersstaf senioren voor het komende seizoen compleet.

Wel zoekt GDA nog een verzorger voor de selectie. Maar als voor vele clubs is het moeilijk om die te vinden. Kandidaten kunnen altijd contact opnemen via secretaris@rksvgda.nl.

Robin_den_Dulk.gifRobin den Dulk heeft het erg naar zijn zin met zijn eerste klus als hoofdtrainer. “Het is een hele leuke groep om mee te werken en de samenwerking met Ron is ook prima. Ik kan aardig gebruik maken van zijn ervaring als hoofdtrainer bij menige clubs”. Het is een hele jonge groep, dus zijn de resultaten wat wisselvallig, maar we werken allemaal prima aan een goed eindresultaat.Ron_Ridderhof.gifOok Ron heeft het erg naar zijn zin. Hij kent GDA natuurlijk goed, omdat hij al een paar keer eerder voor de club heeft gewerkt. Ook hij is zeer te spreken over de spelersgroep. Veel jonge spelers van onder de 20, die allemaal steeds beter ingespeeld raken in het seniorenvoetbal.
Ik heb het naar mijn zin met Robin, de spelersgroep en de begeleiding”. Ons spel wordt steeds beter, dus ik kijk al uit naar de wedstrijden na de winterstop. Zeker als we terugkomen van het trainingskamp in Gran Canaria, want dan wijst het verleden uit dat we het goed doen.


Het bestuur van GDA is zeer verheugd met de vroege verlenging van beide contracten. De spelersgroep is enthousiast over de trainers, beide mannen zijn prettige persoonlijkheden om mee samen te werken als bestuur en wij hebben vertrouwen in de toekomstige resultaten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!