RKSV GDA is meer dan alleen voetbal - RKSV GDA

RKSV GDA is meer dan alleen voetbal

RKSV GDA is meer dan alleen voetbal

14 mei 2019 14:45


Deze oude vereniging, op 27 april 2022 bestaat de vereniging 100 jaar, bestaat niet alleen uit voetbal. De vereniging is een tijdje geleden niet voor niks uitgeroepen tot "Buurthuis van de Toekomst".

Naast het voetbal met een grote jeugdafdeling is er een biljartafdeling en een Jeu de Boules afdeling. Ook staat een mooie sporthal ter beschikking. Heel vaak wordt onze mooie sportaccommodatie als start- en finishplaats gebruikt door wandel- en hardloopverenigingen. Kortom, GDA is veelzijdig.

Zo kan worden gebiljart op twee schitterende wedstrijdtafels (Wilhelmina). Er wordt gespeeld in onderling competitieverband op de maandag en dinsdagavonden. Het ligt in de bedoeling dat binnenkort ook de donderdagmiddag en later op de vrijdagmiddag, bij voldoende belangstelling, zal worden gestart met een biljartcompetitie of gewoon lekker recreatief een potje biljarten.  Wilt u b.v. Jeu de Boules spelen, dat kan, de Jeu de Boules afdeling is op vrijdagmiddag actief.

Interesse? Kom gerust langs, speel een paar partijen mee. Proef de sfeer. U bent van harte welkom op ons complex. De koffie staat klaar.

RKSV GDA is te vinden op de Madesteinweg 10, 2553 EC Den Haag. Telefoon kantine, 070397876.

Informatie over de Jeu de Boules kunt u verkrijgen bij de heer Frans Gregoire tel: 0651480142.

Informatie over het biljarten is op te vragen bij de heer Bert van Hagen tel: 0624121490.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!