MF-F Kamp was weer GRANDIOOS!!! - RKSV GDA

MF-F Kamp was weer GRANDIOOS!!!

MF-F Kamp was weer GRANDIOOS!!!

24 mei 2016 14:00


Verslag MF-F kamp

Het weekend 21-22 mei 2016, is wederom een weekend om nooit te vergeten voor de MF en F spelers.

Na vele en lange MF-F kamp vergaderingen en voorbereidingen was daar dan eindelijk het wel besproken weekend.

Iets voor twaalf uur druppelden de eerste kinderen het GDA terrein op.
Op het hoofdveld stonden de spellen voor het 9-kamp klaar. Toen al keken de kinderen hun ogen uit. Het kamp moest nog beginnen.

Toen iedereen was aangemeld en ook het door de SNS bank gesponsorde MF-F kamp shirtje had aangetrokken werden de kinderen verdeeld in teams. Het 9-kamp kon van start gaan! Dit bestond onder andere uit, gaten schieten, snelheidsmeter, panna veldjes en nog meer.

Na het 9-kamp was het tijd voor het echte werk, het voetbaltoernooi. De kinderen, verdeeld over 8 teams, speelden wedstrijden van elk 2x 10 minuten.
Vervolgens was het tijd om energie op te doen, en gingen de kinderen eten. Op het menu stond frietjes met kipnuggets. Dat ging er goed in.
Ook tijdens een periode van rust konden de kinderen niet stil zitten, weg waren ze weer: hollen, rennen, spelen, voetballen etcetera.

Nadat de kinderen hadden gegeten was het tijd voor de ouders, begeleiders, vrijwilligers en organisatoren om te genieten van een Indisch buffet.
Na het eten was het tijd voor het spelen van de voetbaltoernooi finales.

Aan het einde van de finales kwamen de kinderen enigszins al een beetje vermoeit van het veld en was het tijd om de slaapzaal in te richten en je klaar te maken voor het avond programma.

Op het avondprogramma stonden de spellen "Petje op petje af" en het "Dierengeluiden spel".
Omdat het natuurlijk al heel donker was, had je je zaklamp nodig. Ondanks dat iedereen zijn zaklamp bij zich had was het voor een aantal kinderen toch wel heel spannend om in het donker over het GDA terrein te lopen. Soms ook wel te spannend.

Eenmaal terug ging iedereen zich klaar maken voor de nacht. Her en der kwamen de pyjamaatjes en dieren pantoffeltjes te voorschijn.

Het duurde even voordat de rust was wedergekeerd in de kantine en zaal van GDA. Eenmaal daar konden ook de organisatie en de teamleiders onder genot van een drankje de eerste geslaagde dag van het MF-F kamp afsluiten.

De volgende morgen werd iedereen om 07.30 uur gewekt voor een uitgebreid ontbijt.
De een nog iets versufter dan de ander verscheen aan de ontbijttafel. Maar na een goed ontbijt was iedereen er weer klaar voor.

Elk team verzamelde zich op het veld om te strijden voor de SNS bank penalty bokaal. Het doel: zoveel mogelijk penalty's raak schieten.
Ook hier werd een finale gespeeld. De kinderen met de meest raak geschoten penalty's moesten het opnemen tegen Cengiz Isik, keeper uit de GDA zaterdag A1.
Er werd gestreden voor de 1e, 2e en 3e plaats. Dit werd afgesloten met de prijs uitreiking. De prijzen bestonden uit een bioscoopbon en een geld bedrag (1e €40,- 2e €20,- en 3e €10,-) allen wederom gesponsord door de SNS bank.

Vervolgens verzamelde iedereen zich in de kantine voor de prijs uitreiking van het voetbaltoernooi van de dag ervoor, onder luid gejuich van aanwezige ouders.
Ook kregen de kinderen een SNS bank rugzakje met leuke spulletjes als aandenken.

Dit maakte een einde aan een wederom fantastisch MF-F kamp, waarbij iedereen groot en klein zich heeft vermaakt!

Het MF-F kamp kon niet plaats vinden zonder de sponsors: SNS Bank, G.F.T. Solutions, RKSV GDA, de organisatoren en de vele vrijwilligers.

Het was super!!

Tot volgend seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!