Grote Clubactie: Steun de jeugd van GDA! - RKSV GDA

Grote Clubactie: Steun de jeugd van GDA!

Grote Clubactie: Steun de jeugd van GDA!

14 september 2018 8:00


Leden van GDA starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

GDA gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Op zaterdag 15 september zullen er voor de jeugd/leden van GDA eenmalige machtiging boekjes uitgedeeld worden, deze boekjes zijn natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar achter de bar en bij de inleverbus die in de kantine staat. Tevens zijn loten vanaf de startdatum te koop via deze website, zie hiervoor de menubalk of de widget in de infobalk aan de rechterkant van het scherm.

Frank van der Bug, clubcoördinator van GDA: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst extra trainingsmaterialen en het aantrekken van kundige trainers te realiseren. GDA beseft maar al te goed dat de jeugd de toekomst heeft. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. Voor ieder vol boekje [20 verschillende kopers] die je inlevert ontvang je van Frank van der Burg een waardebon ter waarde van 25 euro, te besteden bij Free Kick. Ook zijn er nog leuke prijzen te verdienen voor de drie beste loten verkopers. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018.

Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!