Knappe 3e plek voor JO9-1 bij Westlands Kampioenschap - RKSV GDA

Knappe 3e plek voor JO9-1 bij Westlands Kampioenschap

Knappe 3e plek voor JO9-1 bij Westlands Kampioenschap

27 december 2018 14:00


Op zondag 23-12-2018 hadden de jongens van de JO9 een zaaltoernooi op het programma staan. Van te voren hadden ze een goede voorbereiding door een oefenwedstrijd met 4-2 van hoofdklasser Monster te winnen en nog een aantal activiteiten in de zaal te hebben gedaan, zoals het onderlinge toernooi met de gehele JO9/JO8.

Het was vroeg, de jongens stonden ingedeeld om 09:10 uur de teamfoto te maken, dus waren wij als eerste van de ploegen op Verburch te vinden. Na deze formaliteit te hebben afgerond konden we de eerste poule wedstrijd spelen.

Verburch – GDA 1-0
Opstelling GDA; Quinten, Rayan, Zaid, Dean, Umut. 


Dit teleurstellende resultaat viel verkeerd en de jongens gingen er voor knokken. Dat resulteerde in:

GDA – Honselersdijk 2-1
Opstelling; Quinten, Bram, Muhammed, Djaro, Zaid


GDA – HVC 10 5-0
Opstelling; Quinten, Bram, Rayan, Umut, Dean

GDA eindigde 1ste in de poule en moest dus tegen de nummer 2 van poule B spelen. Dat was Den Hoorn geworden.

GDA – Den Hoorn 1-0
Opstelling; Quinten, Djaro, Zaid, Dean, Muhammed

GDA vierde feest en moest het in de halve finale opnemen tegen Velo. De beoogde kampioen die normaal gesproken uit komt in de Hoofdklasse en het zelfs in een oefenwedstrijd met ADO JO9 domineerde.

Velo – GDA 1-0

Opstelling; Quinten, Bram, Zaid, Umut, Rayan

De trainers Wesley en Rowen en natuurlijk de leider Mo waren ondanks het resultaat erg tevreden over de passie en strijd die geleverd werd tegen een ploeg die gewoon een maatje te groot was.

Zo waren we al weer bij de laatste wedstrijd aangekomen en ging deze om de 3de of 4de plek en wilde de jongens kosten wat het kost toch nog op het podium terecht komen en deze wedstrijd was daar een goede gelegenheid voor. Opvallend was dat we weer tegen Honselersdijk moesten waar we eerder al 2-1 van wonnen.

GDA – Honselersdijk 2-0
Opstelling; Quinten, Djaro, Muhammed, Dean, BramDoor deze gewonnen pot is GDA op de 3de plek geëindigd en hebben veel ploegen achter zich gelaten. ‘’Derde van de zestien is een goede prestatie’’ zei Wesley en zo sloten de jongens van GDA het jaar positief af.

Wij als GDA JO9-1 wensen iedereen een gezond en gelukkig 2019!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!