Melis Stokelaan 1750
2541EZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3662167

Zaterdag 18 maart stond GDA aan de Melis Stokelaan  tegenover BMT, een behoorlijke eerste helft (1-1) werd gevolgd door een mindere tweede helft waardoor GDA met 3-1 verloor en deze wedstrijddag de ongeslagen status van 2023 werd beëindigd.

De Loosduiners begonnen best goed aan het duel want in de derde minuut vond Bradley Schoemaker spits Dennis Heemskerk die met een soepele voetbeweging de bal over de BMT doelman lifte en het leer viel aan de binnenkant van het zijnet aan 0-1. BMT trok ten aanval en na 19 minuten kreeg het een corner die panklaar op het hoofd van de nummer 10 viel die deze kopkans benutte 1-1. Vijf minuten later was er een reuzenkans voor GDA, Dennis Heemskerk werd de diepte ingestuurd en de kans om de bal ineens over de doelman heen te schieten lag er maar Dennis koos om zijn actie verder door te zetten, voor de keeper aangekomen schoot Heemskerk via de voet van de doelman over de achterlijn en stond er slechts een hoekschop te nemen. Op slag van rust kreeg GDA weer een kans om op voorsprong te komen Heemskerk legde de bal breed op Noa Schoenmaker die zijn inzet op het laatste moment geblokt zag worden en de bal viel in een curve over het BMT doel. Ook na de thee was de eerste kans voor GDA, Dennis Heemskerk werd door Noa Schoenmaker in stelling gebracht maar ook deze kans werd niet verzilverd. Daarna trok BMT de wedstrijd naar zich toe, in de 62e minuut lag de bal ineens na een ongelukkige handsbal op de 11 meterstip, GDA doelman Alessandro Visser pareerde de inzet maar de veel te vroeg toegelopen BMT spelers wisten toch de bal achter de GDA doelman te krijgen 2-1. De scheidsrechter wilde van de GDA spelers die hem op de te vroeg inlopende spelers niets weten en keurde het doelpunt goed.
Vier minuten later bouwde BMT de marge uit tot twee doelpunten, een ingestudeerde vrije trap werd van dichtbij ingeschoten 3-1.
GDA kreeg in het resterende half uur nog een halve kans maar de aansluitingstreffer zou niet meer vallen. Na zeven overwinningen op rij kwam er nu dus een einde aan een lange ongeslagen status.
Zaterdag 25 maart speelt GDA een thuiswedstrijd tegen ODB, het eerste duel aan de Albardastraat eindigde na een tumultueus einde in een 3-3 gelijkspel.