GDA 2 weer met beide voetjes op de grond - RKSV GDA

GDA 2 weer met beide voetjes op de grond

GDA 2 weer met beide voetjes op de grond

DVC 2

3 - 2

GDA 2

Competitie

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

Datum

10 december 2016 12:30

Scheidsrechter

Heiden, P. van der

Accommodatie

Onbekend

"Pieken en dalen" GDA 2 heeft op dit moment geen middenweg.
De stijgende lijn die de Zami reserves de afgelopen weken te pakken hadden was vanmiddag in de eerste helft tegen een DVC 2 volkomen verdwenen. De Delftse ploeg loopt niet over van kwaliteit, en zeker als GDA spelers dan maar uit positie gaan lopen en zomaar wat doen kom je weinig aan voetballen toe en kijk je met de rust tegen een op dat moment terechte 1-0 achterstand aan. In de rust gaf het trainersduo Kloor/Weijsenfeld aan wat er beter moest en GDA kwam in die tweede helft beter voor de dag. De ploeg herpakte zich en na vijf minuten werd het door Rogier Beld gelijk 1-1, iedereen binnen de Loosduinse formatie dacht toen "het gaat als nog goed komen ".
Echter was GDA 2 veel te ongeduldig en slordig en liet het ook in de omschakeling steekjes vallen wat wederom in een achterstand resulteerde, DVC kwam op een 2-1 voorsprong en even later tilde de gastheren de score zelfs naar 3-1. Dus weer keek GDA 2 tegen een achterstand aan en dat terwijl de trainers hun ploeg zo goed uit de kleedkamer hadden zien komen.
Uiteindelijk maakte Mike Vermeulen nog de aansluitingstreffer 3-2 en had de scheidsrechter zo maar de bal op de stip kunnen en mischien wel moeten leggen wegens een duidelijke handsbal aan Delftse kant, maar helaas de leidsman zag het niet of net even anders. 
Dit resultaat doet weer pijn maar gelukkig overheerst het groepsgevoel en na de winterstop als de prijzen verdeeld moeten gaan worden pakken we het weer op. Met in het nieuwe jaar nog 9 finales voor de boeg en het geloof in eigen kunnen weten we dat een goed resultaat in de eindrangschikking haalbaar is. 

Rest ons als begeleidingsteam van de GDA zamiselectie iedereen die onze verslagen leest en wekelijks ons team langs de lijn support prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar te wensen.

GDA 2 speelt pas weer een eerste competitiewedstrijd op 11 februari 2017 op Sportpark Madestein komt dan BSC'68 2 op bezoek.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!