GDA stelt Wim van Laar aan als Hoofd Jeugdopleiding! - RKSV GDA

GDA stelt Wim van Laar aan als Hoofd Jeugdopleiding!

GDA stelt Wim van Laar aan als Hoofd Jeugdopleiding!

19 maart 2020 14:45


Met trots maken wij bekend dat GDA Wim van Laar heeft aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding (HJO).

Op voordracht van bestuurslid Linda van der Ende is een aantal weken geleden het contact gelegd en na een paar positieve gesprekken met de Technische Commissie is er overeenstemming bereikt om vanaf komend seizoen het technisch kader uit te breiden met Wim als Hoofd Jeugd Opleiding.

Tijdens de kennismaking werd al vrij snel duidelijk dat Wim en GDA op één lijn liggen wat betreft het verder ontwikkelen van onze jeugdafdeling. Het begeleiden en werven van jeugdtrainers, de ontwikkeling van de spelers en het uitwerken/bewaken van het technisch beleid zijn essentiële onderdelen om de jeugdafdeling kwalitatief en kwantitatief te laten groeien. Maar ook op andere vlakken zal er van Wim zijn uitgebreide kennis en ervaring gebruik worden gemaakt om onze mooie club vooruit te helpen.

Wim van Laar is een ervaren man binnen de voetbalwereld en maakt op dit moment nog deel uit van de technische staf van VUC 1 dat uitkomt in de 1e klasse. Als voetballer is Wim o.a. succesvol geweest bij VIOS, ADO-amateurs en FC Den Haag 2 (met beide kampioen van Nederland), Nederlands amateurelftal O23 en het Nederlands Militair elftal. Bij mooie clubs als ADO, VIOS, TONEGIDO, ’s-Gravenzande SV en HBS was hij hoofdtrainer waarmee (Nederlands) kampioenschappen en promoties werden behaald.

Als Hoofd Opleidingen is Wim bij ADO Den Haag actief geweest.

De overeenkomst start het seizoen 2020-2021, maar komende maanden zal Wim al regelmatig actief zijn om ons te helpen met de aanvang van het volgende seizoen.

Wij wensen Wim veel succes en van harte welkom bij GDA!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!