GDA 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 1e klasse A

1 mei 2016 11:00

Goede, D.L. de

GDA 2 verloor zondag met 2-1 van het op de tweede plaats staande Rkdeo 2, helaas voor de mannen van René krijgen ze geen punt voor het vandaag vertoonde spel.
Rkdeo was in de eerste helft en GDA in de tweede helft de betere ploeg, Rkdeo scoorde in de eerste helft twee keer en GDA helaas maar één keer daar waar het wel gevaarlijk voor het Nootdorpse doel verscheen.
Het voorjaarszonnetje scheen volop en de toeschouwers gingen er eens lekker voor zitten, echter het weer was beter dan de wedstrijd.

Rkdeo was in de eerste helft dus de bovenliggende ploeg en scoorde in de 18e minuut na een keurige uitgespeelde aanval de 1-0, invaller doelman Andre Simonis (GDA A-Jeugd) was kansloos. Voor rust verdubbelden de Nootdorpers de score, een goal die eigenlijk onnodig uit de lucht kwam vallen.
Na rust tekende Mubarak voor de aansluitingstreffer en GDA 2 leek op weg naar een tweede goal van deze zon(nige)dag. Helaas was het geluk niet aan Loosduinse kant en moesten de mannen van René en Jeffrey met een nederlaag van het veld stappen.
De vierde plaats is nog steeds in zicht en dus is een plek in de nacompetitie haalbaar.
Volgende week speelt GDA 2 de lastige uitwedstrijd tegen Laakkwartier 3 en een week later komt Dosr naar Madesein.