Vliet, S.H. van

GDA 2 moest zondag aantreden tegen sv Erasmus 2, de jonge equipe was weer danig door elkaar geschud want om uiteenlopende redenen waren er een aantal spelers niet in de gelegenheid om zondag hun kunsten te vertonen.
De spelers die er wel waren deden hun uiterste best om de punten op Sportpark Madestein te houden.
Vanuit GDA 3 waren dit weekend Edwin Verspuij en Antoine Daniels bereid om de selectie op het juiste aantal te brengen. Antoine begon zelfs in de basis en de trainer had Verspuij op de bank om in te vallen, daarnaast zaten Brian Bloemink en Tim aan de Wiel na hun blessures ook weer op de bank.

GDA nam de leiding, na een kwartier spelen zorgde een snelle inworp dat Hans Coret vrij kwam op rechts zijn voorzet werd door Adel elBouzidi netjes afgerond 1-0. Ook daarna was GDA 2 de betere ploeg maar tot doelpunten leidde dit niet. Sterker nog vlak voor rust trok sv Erasmus de stand gelijk door een inzet van hun spits die invaller doelman Allesandro Visser kansloos liet 1-1. Met deze tussenstand brak de rust aan.

Na rust ging GDA op zoek naar de voorsprong maar ook sv Erasmus was dichtbij een doelpunt, zo ketste een vrije trap op de paal naast GDA doelman Visser en mocht GDA zijn handen dichtknijpen dat de Erasmus spitsen hun vizier niet op scherp hadden staan.
Ruim twintig minuten voor tijd zorgde Antoine Daniëls voor de voorsprong, tussen een aantal Erasmus spelers in kon Daniëls net de punt van zijn schoen tegen de bal zetten wat de 2-1 betekende. Erasmus was gezien en Mark Okhuizen kopte uit een vrije trap van Adel elBouzidi de 3-1 tegen de touwen. Erasmus liep nog tegen een aantal onnodige rode kaarten aan, eerst kreeg hun assistent scheidsrechter een rode kaart wegens het toevoegen van lelijke taal in de richting van de scheidsrechter en later liep de linksback tegen zijn tweede gele en dus rode kaart aan.

Volgende week gaat GDA 2 naar de Noordweg in Wateringen om tegen Velo 3 te trachten weer drie punten binnen te halen.