31 januari 2016 11:00

Scheidsrechter

Stelt, G. van der

Onbekend

GDA 2 pakte opnieuw geen punten. Na de winterstop is de Loosduinse ploeg nog niet tot winst gekomen, zondag verloor het op “De Diepput” tegen de Koninklijke HVV met 3-2. De trainer miste dit keer doelman Herman van Maren (blessure) Vincent Beelo (studie) Mo Yilmaz - Rayvano van Alphen en Adel elBouzidi (GDA 1), gelukkig kon GDA een beroep doen op B-keeper Allesandro Visser en de A spelers Oktay Colakoglu en Tim Vreeswijk.

HVV 2 kwam na een kwartier spelen een 1-0 voorsprong door een vrije trap die in de korte hoek verdween achter invaller doelman Allesandro Visser. GDA viel wel aan en kwam tot kansen maar tot een doelpunt kwam het nog niet. Het duurde tot de 27e minuut voor GDA op gelijke hoogte kwam, Tim aan de Wiel bracht een corner in die eerst nog verdedigd werd maar de opnieuw ingebrachte bal werd met de hand beroerd door een HVV speler, strafschop besloot de overigens matig leidende scheidsrechter van der Stelt. Tim aan de Wiel belaste zich zelf met het buitenkansje en zette de ploegen op gelijke hoogte 1-1. HVV bleef ook gevaarlijk en kwam weer op voorsprong, een voorzet van rechts werd prima afgerond 2-1. Nog voor rust liet de scheidsrechter van zich horen, een HVV speler kreeg een gele kaart en meteen zijn tweede er achteraan. De vrije trap die nog stond voor GDA leverde niets op. Beide ploegen gingen met een 2-1 voorsprong voor de Kroonleeuwen naar de kleedkamers. Na rust dus een GDA dat wel een veldoverwicht had omdat het met 11 tegen 10 speelde, echter HVV bouwde de voorsprong uit. Een vrije trap op een ogenschijnlijk ongevaarlijke plaats verdween in één keer over Allesandro Visser 3-1. Met deze tussenstand begaf laatste man Mark Okhuizen zich naar voren, hij was het die uit een afgeslagen doelpoging de bal snoeihard binnenschoot 3-2. GDA raakte nog twee keer de paal en de lat maar tot score kwam het niet meer. Volgende week is GDA 2 vrij en op zondag 14 februari mag GDA 2 proberen de eerste punten van 2016 binnen te halen tegen HBS 3.