24 januari 2016 12:00

Scheidsrechter

Guptar, S.

Onbekend

GDA 2 is de tweede helft van de competitie zeer slecht begonnen, na de overwintering leed de Loosduinse formatie een onnodige nederlaag die het totaal aan zichzelf heeft te wijten 3-4.
De Zoeterwouders pakten drie belangrijke punten mee in strijd tegen degradatie.

GDA 2 begon nog sterk aan de wedstrijd , en al na 10 minuten was het raak, een uitstekende voorzet van Quincy Dundas werd door Brian Bloemink gemist maar Tim aan de Wiel prikte de bal wel langs de S.J.Z. doelman 1-0.

Daarna kreeg GDA legio kansen om de score uit te breiden maar het was SJZ dat de stand gelijk trok,  Herman van Maren had geen antwoord op een teruggelegde bal die vanaf de rand van de 16 werd binnen geschoten 1-1.
Weer was het GDA dat de leiding nam, Jeffrey van Battum liet de SJZ doelman kansloos 2-1.
Ook daarna kregen de Loosduiners kansen om ruimer afstand te nemen maar Tim aan de Wiel (lat) Brian Bloemink (van dichtbij) en Quincy Dundas mistte de kansen op een hogere score. Met de 2-1 stand brak ook de rust aan.
Na rust was GDA 2 geen schim meer van de ploeg in de eerste helft, wel werd Tim aan de Wiel in geheel vrije postitie afgevlagd door de grensrechter van SJZ waar totaal geen sprake van buitenspel was maar daarna dicteerde SJZ de wedstrijd en al snel viel de gelijkmaker 2-2. De Zoeterwoudse equipe wilde meer en kreeg ook loon naar werken, door verdedigings fouten liep SJZ weg naar 2-4 en in de slotfase maakte de ingevallen Ferhat Sönmez er 3-4 van. Bij GDA 2 kregen de A-junioren Oktay Colakoglu en Tim van Amerongen nog speeltijd die zij niet onverdienstelijk invulde.
Volgende week speelt GDA 2 een uitwedstrijd op "De Diepput" tegen de Koninklijk HVV de aanvang van die wedstrijd is 11:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. van der Stelt.