GDA 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 1e klasse A

13 december 2015 11:00

Stoekenbroek, R.

GDA 2 behaalde een prima overwinning op FcBoshuzien 2, na een 1-3 ruststand eindigde het duel in 2-4 voor GDA 2. De voorhoede was deze ochtend aardig op dreef.De openingsgoal ontstond door een voorzet van spits Brian Bloemink op rechtsbuiten Tim aan de Wiel die de 0-1 onberispelijk binnen schoot. De 0-2 was bijna indentiek alleen ging de aanval nu over rechts waar Tim aan de Wiel linksbuiten Rayvano van Alphen bediende die de bal in de winkelhaak juinde.

0-3 werd het uit een penalty, Rayvano van Alphen verscheen in balbezit vrij voor het Boshuizen doel en werd ten val gebracht. Brain Bloemink die nog niet gescoord had vandaag pikte zijn goal mee. Door onnodig balverlies op het middenveld kwam Fc Boshuizen vlak voor rust terug tot 1-3. Na rust was Fc Boshuizen de bovenliggende partij maar kwam niet tot scoren het was eerst GDA dat een ruimere voorsprong nam, Rayvano van Alphen ging op rechts goed door en stelde Brian Bloemink in staat GDA zijn tweede van de dag en GDA's vierde treffer te maken 1-4.
In de laaste minuut bracht Fc Boshuizen de eindstand op het scorebord 2-4.
Voor GDA 2 breekt nu de winterstop aan en wordt in het nieuwe jaar op 24 januari de competitie hervat met een thuisduel tegen SJZ 2.