Laakkwart. 3 (zon)

Mannen zondag, 2, 1e klasse A

6 december 2015 12:00

Vork, J.W.A.

GDA 2 liet vanaf het begin van de wedstrijd zien dat het geen aanspraak op een overwinning wilde maken. Laakkwartier 3 dat uit meerdere oudere spelers bestaat waren op het veld de baas. Twee vroege tegengoals één in het begin van de eerste helft en één in het begin van de tweede helft deden GDA 2 de das om. En als je dan ook nog bij een 0-1 achterstand een strafschop mist en daarbij ook geen energie in de wedstrijd steekt dan eindig je op 1-2 voor de bezoekers. Laakwartier 3 dus, dat in de tweede helft met Rick Hoogendorp speelde die in de eredivisie een mijlpaal bereikte door precies 100 doelpunten in zijn carrière te scoren.
Helaas gasten het is niet anders , volgende week uit bij Fc Boshuizen hebben jullie de kans om je te revancheren.