Wateringse Veld GONA 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 1e klasse A

15 november 2015 12:00

Katwijk, B. van

GDA 2 trad vandaag aan tegen Wateringse Veld/Gona 2 en als je vooraf naar beide ploegen kijkt en vergelijkt moest GDA een driepunter naar zich toe kunnen trekken. Nou is dat nog altijd geen zekerheid dus moesten de gasten er nog flink tegenaan. Al in de eerste minuut werd GDA 2 gewaarschuwd want een vrije trap van ruim 20 meter ketste op de paal naast invaller doelman Allesandro Visser (GDA B1). Dat was ook meteen het enige wapenfeit van de Wateringers in die eerste helft want voetballend en Qua loopvermogen kwamen ze veel te kort tegen dit jonge GDA 2.

Het leek een kwestie van tijd te worden dat we de eerste goal van de Loosduiners zouden kunnen begroeten. Kansen waren er genoeg maar het duurde tot de 25e minuut voordat de WV/Gona doelman capituleerde, Rayvano van Alphen scoorde op aangeven van Quincy Dundas de openingsgoal voor GDA 1-0. GDA drukte door en al snel kwam de kans om op 2-0 te komen, ditmaal scoorde Brian Bloemink van dichtbij na aangeven van Jeffrey van Battum de tweede goal voor GDA 2 . In die eerste helft had de tot dan behoorlijk leidende scheidsrechter geel in petto voor Bas Toet die te laat was met zijn sliding en terecht bestraft werd. De beide ploegen zochten met een 2-0 voorsprong voor GDA 2 d3e warme kleedkamer op.

Na rust viel vrij snel de derde treffer voor GDA 2, Vincent Beelo ging goed door en vanaf de achterlijn gaf hij de ingevallen Emiel van Assen de gelegenheid om zijn eerste treffer na zijn beenbreuk te scoren 3-0.

Kort hierna was er weer een overtreding van Bas Toet en hij moest met zijn tweede gele dus rood voortijdig de kleedkamer op zoeken. Met 11 tegen 10 kreeg Wateringse Veld/Gona 2 weer wat hoop maar tot een treffer kwam het niet, in een één tegen één situatie kwam Alessandro Visser als sterkste uit het duel en in de slotfase schoot een WV/Gona speler een strafschop over het doel. Tussendoor had GDA middels de ingevallen Richie van Oosten die van afstand scoorde de eindstand op 4-0 gezet.

Volgende week is de gehele selectie van GDA vrij en staat er voor de zaterdagavond een teamuitje gepland.

GDA 2 hervat de competitie weer op 29 november in Roelofarendsveen tegen DOSR 2. Daarna zijn er voor GDA 2 nog wedstrijden tegen Laakkwartier 3 (thuis) en Boshuizen 2 (uit) voor de winterstop begint.