Scheidsrechter

Hos, R.A.

Onbekend

Zondagmorgen stond er een heuse topper in de reserve 1e klasse op het programma, koploper Oliveo 2 speelde tegen nummer 2 van de ranglijst GDA 2.
Een topper is het nooit geworden beide ploegen speelden een heel pover duel en toen de wedstrijd in een 0-0 leek te gaan eindigen, had oliveo het geluk van de koploper en scoorde in blessuretijd de winnende goal 1-0. GDA 2 zag sinds lange tijd Mo Yilmaz weer terug na een slepende knieblessure en ook Ridah elHaddioui stond in de basis bij GDA 2.

De wedstrijd is geen moment op gang gekomen, Oliveo kreeg in de beginfase een reuzen kans en GDA kreeg twee keer de kans op een treffer maar in beide gevallen stuitte Brian Bloemink op de Pijnackerse doelman. In de blessuretijd werd een aanvaller over het hoofd gezien en die scoorde de winnende treffer. Door dit resultaat zakt GDA 2 weg naar de 4e plek op de ranglijst. Volgende week speelt GDA 2 thuis tegen de huidige nummer twee VUC 2  aanvang 12.00 uur.