4 oktober 2015 12:00

Scheidsrechter

Gülsever, M.

Onbekend

GDA zegevierde in een eenzijdig duel met 2-0 over Foreholte de Voorhouters in Ajax kleding speelden een figuranten rol. GDA 2 miste net als vorige week Rayvano van Alphen, de aanvaller was wederom door hoofdcoach Dennis Olman bij GDA 1 gehaald.

GDA pakte vanaf het begin de zaken goed aan, snel ging de bal door het hele elftal heen en als ze niet de bal hadden werd die snel veroverd. Al vroeg kwam GDA aan de leiding, Tim aan de Wiel kon alleen maar door een overtreding gestuit worden en Tim zelf nam de vrije trap die hij keurig op het hoofd van Mark Okhuizen legde, de aanvoerder knikte hard de 1-0 binnen.
Voor rust kreeg GDA nog een aantal kansen om de score uit te breiden, maar Deniss Korotkevics en Adel elBouzidi faalden in de afwerking. Foreholte bleef zo lang in de wedstrijd en de Voorhouters gingen maar met een 1-0 achterstand de rust in. Hun trainer zal daar zijn aandacht ongetwijfeld op gelegd hebben want met één goal zou er weer een gelijke stand op het bord staan. De tweede helft probeerde Foreholte het wel maar werd het nauwelijks gevaarlijk. Een kwartier voor tijd besliste Tim aan de Wiel met een schitterende vrije trap de wedstrijd, hij liet de doelman kansloos en de overwinning stond vanaf dat moment vast. Er kwam één goed schot van een Voorhouter maar Herman van Maren tikte de bal via de lat over.