HVV 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 1e klasse A

20 september 2015 12:00

Batenburg, P.

GDA 2 was vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Batenburg heer en meester, het lag aan de ploeg zelf dat de score niet veel hoger uitviel. De 5-0 was nog maar een magere afspiegeling van het krachtsverschil.
Nadat de eerste kansen zich ook al in de eerste minuten aandiende was de vraag al snel beantwoord of GDA niet zou scoren maar wanneer het eerste doelpunt viel.
Het was Adel ElBouzidi die de score openbrak, Hij kwam op links in balbezit en draaide naar binnen met rechts een droge knal en de ban was gebroken 1-0. Binnen een kwartier stond GDA comfortabel op 2-0 Mark Okhuizen kwam als winnaar uit een kopduel maar de HVV doelman parreerde de bal die viel voor de voeten van Rayvano van Alphen en die drukte 2-0 binnen. De 3-0 kwam voort uit een aardige aanval over rechts Tim aan de Wiel trok goed voor en weer Rayvano was bij de tweede paal het eindstation 3-0, met deze stand brak ook de rust aan. Na rust had GDA veel meer balbezit dan de kroonleeuwen maar de teller stokte bij vijf goals. De ingevallen Tim Vreeswijk kopte GDA naar 4-0 nadat Rayvano weer de HVV doelman had getest en Brian Bloemink pakte zijn goaltje mee door een droge schuiver die via de binnenkant van de paal doel trof.

Volgende week speelt GDA 2 op Craaijenhout een uitwedstrijd bij HBS 3 aanvang 10.30 uur.