4 - 0

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse B

2 april 2016 14:30

Kolsteren, R.

GDA heeft zichzelf voor de zoveelste keer dit seizoen een bijzonder slechte dienst bewezen. Om moedeloos van te worden. GDA blijkt een gewillig slachtoffer tegen teams die zich voor 200% inzetten. Zo ook tegen Naaldwijk, dat wel de bereidheid toonde tot het gaatje te gaan. In de laatste 10 wedstrijden werd GDA liefst 7 keer verslagen en behaalde het slechts 5 punten in deze serie. Ook nu GDA weer redelijk compleet is wil het maar niet lukken. Met nog 5 wedstrijden te gaan is het nu voor de zoveelste keer alarmfase 1 op Madestein.

Foto's: Hans Altimari.

GDA keek al snel tegen een achterstand aan en speelde een kansloze wedstrijd. Binnen 10 minuten was het al 2-0 en omdat GDA de weinige kansen onbenut liet kon Naaldwijk nog voor rust uitlopen naar een 3-0 voorsprong.

GDA probeerde na rust wat te forceren en kreeg wat kansen, maar de Naaldwijkse sluitpost Verbakel hield zijn doel schoon. Toen het ook nog 4-0 werd was het verzet definitief gebroken.

De volgende wedstrijd is thuis tegen Semper Altius. Hopelijk dan met een strijdbaar GDA, want de degradatieplaatsen komen wel erg dichtbij!