Maasdijk 1

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse B

28 november 2015 14:30

Gommans, T.

GDA heeft zijn 2e overwinning op rij te pakken. Met duidelijke cijfers werd het zwaar gehavende Maasdijk van oud GDA trainer Patrick Fieret verslagen. Het was te danken aan Maasdijk doelman Joey Vos, zoon van GDA 2 trainer Jeroen Vos, dat de schade voor de gasten beperkt bleef tot 3 doelpunten. De van een blessure teruggekeerde Pim Bergmans hield zijn doel schoon en dus won GDA met 3-0

Foto's: Hans Altimari

GDA nam binnen het kwartier al een 2-0 voorsprong. Eerst was het Lesley Kloor die Joey Vos omspeelde en de 1-0 aantekende. Diezelfde Kloor stelde drie minuten later Arnout Ooievaar in staat de 2-0 binnen te koppen.

1-0..

2-0..

In de 2e helft liep GDA uit naar 3-0 door een doelpunt van Didi Eesiah, die hiermee zijn eerste competitietreffer maakte voor GDA. De thuisploeg liet het na de score verder op te voeren, maar het resultaat mag er zijn. Na een mindere periode nu twee overwinningen op rij waardoor GDA zich handhaaft in de bovenste regionen op een gedeelde 4e plaats. Dit was hard nodig want de verschillen zijn erg klein in de aantrekkelijke 3e klasse B.
Volgende week gaat GDA op bezoek bij Houtwijk. Dit zal ongetwijfeld een interessante derby worden!