GDA moet genoegen nemen met gelijkspel bij DUNO

1 - 1

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse B

10 oktober 2015 14:45

Bend, A. van der

GDA heeft dure punten laten liggen op bezoek bij DUNO. Ondanks een veldoverwicht en kansenregen in de slotfase lukte het GDA niet om DUNO doelman Jeffrey van Vliet voor een tweede keer te verschalken. GDA blijft weliswaar ongeslagen maar is door Te Werve gepasseerd op de ranglijst.

Foto's: Hans Altimari

GDA oogst momenteel veel lof met de positieve spelopvatting en het feit dat tegenstanders zich aanpassen aan de formatie van Richard Langeveld geeft aan dat de status van GDA zaterdag aan het veranderen is, in positieve zin wel te verstaan.

Scrimmage voor het doel van Pim Bergmans

Richard Langeveld hield de doelpuntenmakers van de afgelopen weken, Lesley Kloor en Rodier Hussain-Ali, op de bank tegen DUNO. GDA speelde een prima eerste helft en had een groot veldoverwicht, zonder echte kansen te krijgen. Tegen de verhouding in kwam DUNO halverwege de eerste helft op voorsprong, maar Arnout Ooievaar stelde met een schot vlak voor rust orde op zaken.

Arnout Ooievaar maakt hier de 1-1.

Na rust werd GDA steeds sterker. Vooral in de slotfase kreeg GDA een aantal kansen, maar het lukte maar niet om de winnende treffer te maken, waardoor de vele toeschouwers de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel zagen eindigen.