Verburch 1

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse B

19 september 2015 14:45

Persoon, B.C.J.

GDA heeft na de uitoverwinning op Honselersdijk ook de volgende Westlandse opponent verslagen. Op Madestein werd het 1-0 tegen het Poeldijkse Verburch. De treffer viel al in de 10e minuut na een rake kopbal van Lesley Kloor uit een voorzet van Roy Hartman.

Foto's: Hans Altimari

Kloor mocht na zijn sterke invalbeurt tegen Honselersdijk in de basis starten en schaamde het vertrouwen dus niet. Lorenzo Scheffer ontbrak overigens vanwege een blessure en werd vervangen door Glenn Sjouke.

Lesley Kloor kopt hier de 1-0 tegen de touwen.

GDA heeft na 3 wedstrijden 7 punten. Alleen in de eerste wedstrijd tegen Berkel werden er punten verspeeld door een benutte strafschop in de blessuretijd. Desalniettemin een keurige 2e plaats achter koploper Maasdijk na 3 gespeelde wedstrijden. A.s zaterdag gaat GDA op bezoek tegen MVV'27 in Maasland. GDA speelde nog niet eerder in competitieverband tegen de degradant uit de 2e klasse. MVV'27 staat na 1 overwinning en 2 nederlagen op een 8e plaats.