Madesteinweg 10
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

Voetballen op eigen bodem. Zalig lenteweer. Goed gemutst. Zin in. Maar wel zonder Lizet. Met deze context en Jeroen achter de fluit werd er afgetrapt tegen DUNO. Je weet wel, dat team met die beruchte Haags gebekte trainer/coach (BFF van Mario πŸ˜Š). Anyway, de wedstrijd. Onze dappere strijders begonnen lekker en al na 3 minuten scoorde Matthijs de 1-0 na een fraaie combinatie van Matthijs Ol Inayat - Matthijs. Een slordige vier minuten later bezweek DUNO onder de aanvallende druk en maakte zelf de 2-0. Een prettig cadeautje. Aan het eind van het 1e kwart rukte DUNO voorzichtig wat meer op en verscheen af en toe voor onze goal. Vooralsnog geen effort nodig van onze goalie Jason.

In het 2e kwart probeerde DUNO het wel bij vlagen, maar stuitte op het “Oostmadeweg-blok” van Josias en Tobias (in het dagelijkse leven buren van elkaar aan de genoemde weg). Kansloos dus. Aan de andere kant van het veld was het Matthijs die tekende voor de 3-0. Zo, die is duidelijk weer beter (na kinkhoest, trommelvlies- en oogontsteking)! Kort erna nam Matthijs een hoge vrije trap vol op de slof, maar miste net. Vervolgens was het Oliver (eerder die week jarig geweest; van harte kerel!) die wel doel trof en zo zorgde voor de 4-0 op het scorebord. Een plezante stand om de rust in te gaan.

In het 3e kwart wist Jason met twee super reddingen ons doel schoon te houden en bediende Josias na een heerlijke aanval Ol, die nipt miste. Op naar het laatste kwart dan maar.

Na een juicy actie van Oliver, belandde zijn schot in het net (met een beetje hulp van de keeper van DUNO). Hop, en toen Luay buitenkant paal. O, en vervolgens Matthijs naar Inayat. Inayat naar Ol. Ol die goed kapte en doel trof: 6-0, hiermee de eindstand van Feyenoord – Ajax op 7 april jl. evenarend πŸ˜Š. Misschien nog een kleine toegift dan? Tuurlijk, dachten de mannen. Doen we. Maar pas nadat Jason weer als Superman de bal uit z’n doel hield. Het was Matthijs die, na een doorbraak van achteren gevloerd werd, keurig en beheerst de kruising kuste vanuit een vrije trap. Met de reuze fijne eindstand van 7-0 doken de mannen de kleedkamer in om daar na een slordige 10 minuten chips(her)kauwend uit te komen om de verjaardag van Tobias te vieren. Ook jij van harte Tobi!

Ben benieuwd naar volgende week als we – als koploper op doelsaldo! – thuis aantreden tegen Die Haghe.