Madesteinweg 10
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

Nieuw jaar. Nieuwe poule. Nieuwe klasse (3e). Dezelfde snijdend koude wind. Eén nieuwe speler. Nieuwe speler zeg je? Yep. Nu Evanna gekozen heeft om vol voor turnen te gaan, is Inayat deze week structureel ‘ingevlogen’ vanuit JO11-2. Welkom kerel!

Na de 1e fluit van de scheids (Jeroen) rukte Quick op en scoorde rap de 0-1. Iedereen wakker, zullen we maar zeggen. “Onze” Ol(iver) verzilverde mooi een kans na keurig aangeven door Matthijs: 1-1. Evenwicht hersteld. Dat evenwicht bleef enige tijd zo, tot een reeks van corners voor onze dappere strijders, een afstandsschot van Liset (“hé, dat is de eerste keer dat ik mijn dochter een schot op doel zie afvuren”) én een schot op de lat van Josias. Niettemin nog steeds geen doelpunt.

In het 2e kwart zag Matthijs zijn prachtige afstandsschot fraai in de hoek van de goal belanden: 2-1. Verder was ook dit kwart aardig in balans.

Na de rust scoorde Ol weer; ook deze keer op aangeven van Matthijs: 3-1. Blijkbaar vond Ol dat nog niet voldoende, want kort erna frommelde hij er nog eentje naar binnen: 4-1. Inayat zag zijn mooie schot vervolgens helaas de lat raken. Met deze ogenschijnlijke (?) ruime marge gingen we hoopvol het laatste kwart in.

Ook Quick heeft een Ol(i) rondlopen; ook deze Ol houdt van doelpunten. Hij scoorde behendig de 4-2 en 4-3. Slik, het zal toch niet waar zijn hè… Tegen het einde van de wedstrijd zag de scheids een handsbal van GDA in het eigen strafschopgebied; penalty voor Quick. Weer Ol. Weer een doelpunt: 4-4. In de laatste minuten kwam de tegenstander nog enkele keren tenenkrommend dichtbij, maar mede dankzij onze vrouwelijke bloedfanatieke hooligans langs de lijn 😉 ging de bal er (gelukkig) niet in. Als slotakkoord schoot Quick de bal tegen hun eigen lat; oef. Het verdict: eindstand 4-4.