Laan van Poot 38 C
2566EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3653131

Brrrrr, dubieus vroeg (08.00 uur verzamelen ☹), best fris en bewolkt. Is dat een naar voorteken? Hoewel zelf niet aanwezig (ff gevloerd door longontsteking, slik), toch een wedstrijdverslag dankzij de vooruitgeschoven “spionne” Linda (moeder Matthijs), prettig gesouffleerd door de overige trouwe schare GDA-fans. Daar gaan we dan (zonder Lizet en Tobias deze keer)…

Na een slordige 5 minuten opende Scheveningen de score als thuisploeg: 1-0 dus. Met de komst van de 1e voorzichtige zonnestraaltjes begonnen onze dappere strijders langzaamaan te ontwaken, getuige de fraaie actie van Josias met een bijna-doelpunt. Na nieuwe dreiging van de tegenpartij was het onze vaste doelman Jason die een tegendoelpunt wist te voorkomen. Nice! Daarna volgde een indrukwekkende manoeuvre van Inayat onder letterlijke begeleiding van de nodige brandweersirenes: Inayat was duidelijk ‘on fire’ 😊. Geen doelpunt helaas. Aansluitend ging Oliver als de brandweer 😉, maar zag zijn mooie kans helaas net naast gaan. En door…

In het 2e kwart bleken onze mannen toch echt de bovenliggende partij te zijn, vergezeld van een goede ‘spirit’; klasse boys! Er wordt gestreden om de bal en jaaaaaaa Alén, maar…helaas op de lat, mis dus. Ondertussen werd de lucht blauwer en klom de zon wat hoger aan de hemel… En ja hoor, een mooi uitgespeelde kans werd strak ingeschoten door Inayat: 1-1. Toppie bro!

Fuuuuut (lees: fluit van scheids), dus rust, limo, uithijgen en een speech van de coach(es).

Na de rust was het toch echt Scheveningen dat de regie overnam. Na een paar knappe reddingen van Jason, knikkerde Scheveningen er toch echt de 2-1 en 3-1 in. Wel erg kort achter elkaar boys, wakker worden please!

In het 4e kwart golfde de wedstrijd op een neer. Na weer twee doelpunten van de tegenpartij (4-1 en 5-1) waren het onze voetballers, die met meerdere pogingen het doel van de tegenstander bestookten. Een schitterende omhaal van Ol belandde kort daarna net niet in het doel. En vervolgens wéér een kans; wéér mis. En dan, met nog een paar minuten op de klok, schoot Matthijs heel beheerst met z’n linker (!) de bal in het doel: 5-2. Kort erna volgde de eindfluit.

Afdronk? Mooie pot. De nodige kansen en de nodige tegenaanvallen. Gevoelsmatig onnodig verloren. Op naar de thuiswedstrijd tegen Duno komende week. Ik zeg: winnen die pot. Tot dan!