Madesteinweg 10
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

Donderdag 19 oktober speelden GDA en BMT de bekerwedstrijd die op zaterdag 21 oktober op het programma zou staan. Beide teams stonden niet met de basis van de afgelopen weken aan de start maar desalniettemin een leuk affiche op zo een doordeweekse avond met de nummer één en twee van de competitie. Na een aftastend begin nam GDA meer het initiatief en in de 10e minuut bereikte de bedrijvige Samir Ben Omar met een voorzet van de rechterkant Jayden van Zoelen die de 1-0 binnenschoot. In de 15e minuut kwam BMT bijna op 1-1 de BMT speler ging alleen op GDA doelman Herman van Maren af maar schoot naast. Jeroen Mantel leek in de 26e minuut voor 2-0 te zorgen maar zijn inzet eindigde op het dak van het doel. In de 38e minuut verdubbelde Jeroen Mantel nu wel de score voor de thuisclub, Jeroen rondde een mooie aanval af die via Samir Ben Omar en Gökmen Coban liep. Één minuut later was het 3-0, Gökmen Coban kwam goed uit een duel in de hoek van het veld en via een kluts viel de bal voor de voeten van Bradley Schoemaker die de derde voor GDA tegen de touwen schoot.

Na rust leek Jayden van Zoelen al in de eerste minuut 4-0 te maken, zijn kopbal werd door de BMT doelman van achter de doellijn weggehaald maar de scheidsrechter was het ontgaan. Een snelle aanval werd richting Jayden van Zoelen gespeeld die een duel aanging maar de bal liet lopen voor Bradley Schoemaker, Bradley kapte zijn tegenstander uit en schoot diagonaal knap binnen en op dat moment floot de scheidsrechter voor een vermeende overtreding bij Jayden van Zoelen. Kort daarna kreeg de BMT spits een vrije kans recht voor het GDA doel maar hij schoot naast. Het spel golfde in deze fase op en neer en Jeroen Mantel schoot na weer een goede actie van Samir Ben Omar vlak naast de verkeerde kant van de paal. Na een uur spelen wisselde de BMT trainer drie spelers tegelijk. Een kwartier voor tijd gooide Gökmen Coban het bekerduel definitief in het slot, hij ronde een rebound af nadat Samir Ben Omar zijn schot ternauwernood door de BMT doelman gered zag worden. Vlak voor tijd schoot de bij GDA ingevallen Jaisy Monte nog snoeihard boven de BMT doelman op de lat.  Na 90 minuten floot de scheidsrechter het duel de geschiedenisboeken.

Aanstaande zaterdag is er geen wedstrijd voor GDA 1, de eerstvolgende wedstrijd is op Sportpark Madestein en wel op zaterdag 28 oktober tegen Houtwijk sv.