Madesteinweg 17
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978920

Tijdelijk het roer om: kort verslag. Korte zinnen ook. Na weken van afgelaste wedstrijden ‘uit’ om de hoek bij Loosduinen. Start met een korte frisse-neus-wandeling vanaf GDA. O ja, helaas geen Alén vandaag. Die lag ziek in z’n ‘mandje’. Beterschap!

1e kwart ging gelijk op.
Snelle goal van de thuisclub: 1-0. Prima schot van “onze” Oliver: 1-1.

In het 2e kwart ging het ff mis.
Wel een goed begin: mooie vrije trap van Ol; helaas redding van de keeper. Vervolgens kwam de uittrap van onze keeper Jason in de verkeerde voeten terecht: 2-1. Kan gebeuren (please, niet te vaak). Nog geen minuut later: prachtige goal van Tobias. Helaas in eigen doel…: 3-1. Kan gebeuren (ook please, niet te vaak). Loosduinen rukte verder op: 4-1.

3e kwart: 5-1, 6-1, 7-1.
Een schot van Matthijs (via binnenkant paal) belandde netjes in het net: 7-2.

In het laatste kwart knalde de tegenstander er nog 5 in. Spits Ollie speelde de keeper vakkundig uit na een fraaie solo over het gehele veld. Eindstand: 12-3. Brrr…

Typerend voor de wedstrijd: spel lag vaak stil door overtredingen van Loosduinen

Verslag kort. Netto voetbaltijd deze wedstrijd ook kort. Spel lag vaak stil. Onze spelers werden keer op keer stevig gevloerd (incl. de nodige tranen). Nadat onze Super Mario de scheids duidelijk geïrriteerd maar professioneel souffleerde dat dit echt niet kon, hield de fluiter het wat beter in de gaten, hoewel de spelers van Loosduinen onverminderd doorgingen met het naar de grasmat brengen van onze (doorgebroken) spelers. Jammer. Vandaar een kort verslag. Ik adviseer een kort geheugen. Eindstand snel vergeten. Spel snel vergeten. Afronding in kleedkamer met ‘lang zal-ie leven’ voor de jarige Matthijs (10) met een krokant chipje bracht weer vreugde. Niet snel vergeten: bij behoud van plezier en ‘fair play’ trek je nooit aan het kortste eind!