2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

GDA en Quintus tijdens de wedstrijd in evenwicht
Op veld twee speelden de verliezers van dinsdagavond, GDA & Quintus, tegen elkaar, na een teleurstellende eerste helft was de tweede helft niet veel beter.
Beiden ploegen kregen wel kansen en waren dichtbij een treffer, voor GDA was Stephen de Ruiter in de eerste 45 minuten bijna succesvol, hij omspeelde de Heulse doelman en zag zijn inzet op de paal belanden. Na rust schoot ook Bradley Schoemaker een vrije trap op de kruizing en kwam GDA op voorsprong door een benutte penalty van dezelfde Bradley Schoemaker. Kort na de 1-0 maakte Quintus vanuit de scrimmage 1-1. Na de 1-1 kreeg GDA een paar goede mogelijkheden maar in de stand kwam geen verandering meer zodat penalty’s uit moesten gaan maken wie de derde plaats voor zich op zou eisen. Quintus was beter in het benutten van de 11 meter trappen en zo werd GDA vierde op haar eigen toernooi.

BSC’68 wint de finale van Duno
BSC’68 is de winnaar geworden van het allereerste GDA toernooi, de kersverse derdeklasser getraind door oud GDA coach Abdullah Sari was in de finale te sterk voor het Haagse Duno. De Benthuizer formatie kwam voor de rust op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Lodi Dijkhuizen en Guido de Peinder. Na rust zette Falco Jensen de ploeg van Sari op een 3-0 voorsprong en won zodoende de finale en daarmee het GDA toernooi.

Eindstand
1. BSC'68
2. Duno
3. Quintus
4. GDA

Dankwoord aan de organisatie
Al met al mogen de vrijwilligers, ondanks de teleurstellende vierde plek van hun eigen team, terugkijken op een geslaagd toernooi. Dank aan alle scheidsrechters, het barpersoneel en alle andere GDA vrijwilligers die zich ingezet hebben om deze eerste editie, die hopelijk navolging krijgt, tot een geslaagd einde te brengen.

Programma volgende week
Zaterdag 2 september gaan in het amateurvoetbal de bekerwedstrijden van start, GDA 1 ontvangt op Sportpark Madestein de buren van Sportpark Ockenburch Toofan 1 (aftrap 14.30 uur)
GDA 2 werkt een uitduel af aan de Noordweg in Wateringen tegen Velo 2 (aanvang 11.30 uur)