GDA opent toernooi tegen BSC'68 en verliest, Duno verslaat Quintus

2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

GDA opent toernooi met verlies.

Het GDA toernooi ging dinsdagavond van start met de wedstrijden GDA - BSC’68 en Duno - Quintus.
GDA trad op het hoofdveld aan tegen BSC’68 uit Benthuizen. De bezoekers bleken over een prima team te beschikken en namen via Lody Dijkhuizen een 0-1 voorsprong. Een kwartier later was er geen communicatie tussen GDA doelman Rafe Rimmelzwaan en captain Dennis Lubout waardoor laatst genoemde de bal terug kopte richting eigen doel terwijl Rimmelzwaan onderweg was om de bal op te gaan pakken, de bal rolde tergend langzaam het doel in 0-2. GDA was dichtbij een tegentreffer in die eerste 45 minuten, Bradley Schoemaker schoot een vrije trap naast de Benthuizen doelman op de paal.
Na de rust drong GDA wel aan en kwam daarbij nog een aantal keren heel dicht bij een treffer maar het zat de Loosduiners niet echt mee en in de score kwam geen verandering meer zodat de gasten uit Benthuizen zaterdag in de finale staan.

Duno verslaat Quintus
Op veld 2
nam Duno voor rust een 2-0 voorsprong door doelpunten van Joran van Voskuilen en Calvin Bakker. Na rust liep Duno via een doelpunt van Sven Brugman uit naar 3-0.
Timo van Houten nam de enige treffer van de Westlanders voor zijn rekening.

Donderdagavond is het de beurt aan de tweede elftallen, hun wedstrijden op het GDA toernooi beginnen om 20.00 uur. Op zaterdag 11.30 uur starten die elftallen met hun finale wedstrijden.
En op zaterdag dus de finale tussen Duno en BSC’68 terwijl de gastheren om de 3e en 4e plaats spelen tegen Quintus, deze wedstrijden beginnen om half drie.