L. van Vuurdestraat 16
2552JG
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3975178

Zaterdag 19 augustus was het finaledag op het Houtwijk toernooi, waar GDA al vroeg aantrad tegen alweer een vijfde klasser Semper Altius. Het krachtsverschil was in de beginfase al duidelijk want in de 8e minuut scoorde, uit een voorzet van Dennis Heemskerk, Jeroen Mantel met een mooie kopstoot de openingstreffer. Één minuut later lag nummer twee achter de Semper doelman, dit keer was het Dennis Heemskerk die een voorzet van Michael van Zwam keurig inkopte. Na de 2-0 kwam Semper Altius iets beter in de wedstrijd maar het was vooral GDA dat wegzakte waardoor de ruststand maar 2-0 was.

Na de rust een meer gedrevener GDA dat de tegenstander meer en meer opjoeg.

Gökmen Coban 3-0  Coban_Gkmen_.JPG en Jayden van Zoelen 4-0 Zoelen_van_Jayden.JPG
zorgden in de 54 en 56e minuut voor de verdubbeling van de 2-0 ruststand. In de 65e minuut zette Jordy Taal met een assist Jayden van Zoelen alleen voor de Semper Altius doelman die deze netjes omspeelde en de 5-0 binnen schoof. De mooiste treffer van de wedstrijd kwam op naam van Nick Selier, hij schoot van schuin buiten het 16 metergebied de bal strak onder de lat 6-0. Diego Gregorio zette de eindstand van 7-0 op het bord, Door de twee resultaten (17-2 overwinning op Haagse Hout en 7-0 overwinning op Semper Altius schreef GDA het toernooi op haar naam en ontving captain Dennis Lubout de wisselbokaal uit handen van de toernooicommissie.

Aanstaande dinsdag gaat het eigen GDA toernooi van start met een wedstrijd tegen BSC’68 aanvang 20.00 uur, de andere deelnemers zijn Quintus en Duno die op Sportpark Madestein ook om 20.00 uur tegen elkaar spelen.