GDA zet monsterscore neer op Houtwijk toernooi

2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

GDA zet monsterscore neer op Houtwijk toernooi.

GDA speelde dinsdagavond 15 augustus op het Houtwijk toernooi tegenstander was vijfde klasser Haagse Hout dat vanaf de eerste minuut tegen een achterstand aankeek. GDA scoorde in de eerste helft tien treffers en Haagse Hout trof eenmaal doel, waardoor beide ploegen met een 10-1 stand de kleedkamers opzichten. Na rust voegde GDA er nog zeven doelpunten bij en kwam ook de Haagse Hout tot een doelpunt waardoor de wedstrijd eindigde in een 17-2 overwinning voor GDA.