GDA in tweede helft eenvoudig langs Quick

Madesteinweg 10
2553EC
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3978769

GDA stond zaterdag 20 april als kampioen aan de aftrap van de wedstrijd GDA - Quick, na een 0-0 ruststand zegevierde de Peenbuikers met 3-0. Voor de wedstrijd was er een erehaag geformeerd door jeugdspelers, oud GDA 1 spelers en Quick die de kampioenen met een applaus begroeten.

Quick bood in de eerste helft nog best tegenstand maar kon uiteindelijk in de tweede helft niet voorkomen dat GDA door 2 doelpunten van Dennis Heemskerk en Gökmen Coban won GDA met 3-0 van Quick. De matig opgekomen toeschouwers merkten dat er geen druk meer op de wedstrijd stond en dat was aan de eerste helft ook af te lezen. Gezapig spel met aan beide kanten halve kansjes om de score te openen.
Na de rust was GDA meer geconcentreerd en rolde er mooie aanvallen op het Quick doel af, wat drie fraaie Loosduinse treffers opleverde. Aan het einde van de wedstrijd kwam vertrekkend doelman Rafe Rimmelzwaan in het veld die Alessandro Visser onder de lat afloste en in die tweede helft waren er ook nog speelminuten voor Arnout Ooijevaar, Diego Gregorio, Sander van der Ende en Jordy Taal.