HBS JO9-1

Hoofdklasse B

1 februari 2020 8:45

Opstelling

Op deze eerste dag van de nieuwe maand moeten onze jongens thuis aan de bak. De tegenstander van vandaag zijn de jongens van HBS. Eerst een bespreking in de bestuurskamer en rond de klok van half negen lopen onze jongens richting het veld voor de warming-up.

Deze wedstrijd is ons elftal niet helemaal compleet. Door de stakingsdagen van de leraren, hebben de ouders van Robin besloten om deze te trakteren op een paar dagen in Disneyland Parijs, stinkend jaloers!!!!!! Terwijl zij in de Tower of Terror zitten begint de rest hier op het veld aan de wedstrijd.

Eerste helft
Met Noam in het doel en Patrick als spelbegeleider begint de wedstrijd aardig. GDA is in de eerste 10 minuten weer de tegenstander aan het aftasten. Er wordt redelijk gespeeld en de combinaties zijn er wel, echter blijven de doelpunten bij ons uit. HBS weet in de eerste 10 minuten al wel 2 keer te scoren. Het is dan 0-2 voor HBS na de eerste 10 minuten.

Na een korte bespreking is het HBS die het eerste doelpunt maakt. 0-3! Onze jongens proberen wel, maar de bal in het net krijgen lukt maar niet. Maik weet er vervolgens toch 1 te knallen, 1-3. Pfff gelukkig ze gaan er nog voor! Al snel daarna schiet Maik de 2-3 erin. Met een 2-3 stand gaan ze de rust in.

In de rust proberen Jeroen en Feroz de mannen op te peppen. HBS is een sterke ploeg, maar wij kunnen dat ook zijn!!

Tweede helft
In de tweede helft neemt HBS de overhand en scoren nog eens 4 keer voordat wij weer een keer het net van hun goal weten te raken. Zaid scoort dan de 3-7.
Gianni staat weer als vanouds te ballen. Irshaan weet na de 3-8,  de 4-8 te scoren!

De laatste 10 minuten hadden er meer goals moeten vallen, maar het engeltje op hun lat was teveel aanwezig. Levi en ook Devin hadden vandaag geen geluk om een goaltje te maken. De eindstand van deze wedstrijd is dan ook 4-8.

Onze jongens hebben hun best gedaan. De tegenstanders in deze poule zijn pittig. Positief blijven, ook al winnen we niet, en ook als er soms hangende kopjes te zien zijn op het veld, blijven we komen kijken. En vooral genieten van een potje voetbal van onze jongens.  Op naar de volgende wedstrijd.