23 november 2019 12:00

Scheidsrechter

F. (Feridun) Kaplan

Onbekend

GDA 2 dat uit de laatste drie wedstrijden negen punten behaalde wilde ook vandaag aan de goede kant van de score blijven, echter moesten de Loosduiners in een sterk HVC’10 2 dat met 0-3 won hun meerdere erkennen.
HVC’ was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, echter was op een 0-0 stand de eerste kans voor GDA. Een mooie aanval bereikte Ron Huisman die de bal prima liet vallen op Donny Palm en zijn inzet werd stijlvol door de HVC’10 doelman uit de bovenhoek geplukt.
GDA kwam spaarzaam tot aanvallen en HVC’10 2 deelde de lakens uit. Na 22 minuten een vloeiende aanval van de Hoekenaren maar Alessandro Visser dook de bal prima uit de hoek.
Alles leek er op dat GDA 2 dit niet vol ging houden en helaas werd dit ook waarheid, alhoewel het doelpunt uit een toegekende vrije trap kwam wat eigenlijk geen vrije trap was. Wesley van Maren snoepte in een duel de bal af maar de scheidsrechter kende de Blauw Zwarten een onterechte vrije trap toe, de bal viel in het doelgebied bij GDA en na twee bal contacten schoot een HVC’10 speler de bal langs Alessandro Visser tegen de touwen 0-1.
Weer een prima Hoekse aanval leidde na rust tot de mooi uitgespeelde 0-2. GDA 2 probeerde nog wel en trainer Jan Kloor poogde met vers bloed de bakens te verzetten, maar ook de invallers Guillano Liefden, Jeffrey van der Harst, Michael Fleer Wessel van Gaalen en konden het tij niet keren. Een bekeken afstandsschot van de hoekse speler trof langs de mistastende handen van Visser nog doel 0-3.

Volgende week speelt GDA 2 (10.30 uur) een uitwedstrijd tegen Velo 2 dat zaterdag met 3-2 het onderspit moest delven bij Nootdorp 2.