-

GDA 1

26 januari 2019 14:30

Onbekend

Zaterdag 26 januari waarin wegens een algehele afkeuring de wedstrijd tegen Wanica Star niet door ging oefende GDA 1 en GDA 2 in Delft bij Ariston'80 1 & 2. Als eerste trapten om 12.00 uur de tweede elftallen af en het gemis van zes basisspelers aan Loosduinse zijde was iets te veel van het goede, GDA 2 ging met 3-0 onderuit. Om half drie begonnen de koplopers vierde klasse C & D aan hun wedstrijd en het was 90 minuten het aanzien meer dan waard. In de eerste helft een sterker GDA met een snel omschakelend Ariston'80 maar tot doelpunten kwamen beide ploegen niet. Na rust was het na twee minuten raak voor de studenten, Arthur Boekkamp die een puike eerste helft had afgeleverd maakte binnen zijn eigen 16 meter gebied een sliding en miste de bal zijn tegenstander ging gewillig richting gras en de bal ging op de penaltystip 1-0. Tot verdere doelpunten kwam het niet al bleef de wedstrijd best aantrekkelijk om te zien.

Volgende week speelt GDA, ijs en weder dienende, een compettieduel in Kwintsheul tegen Quintus 1.