GDA JO9-1 pakt eerste overwinning in de hoofdklasse

-

GDA JO9-1

Hoofdklasse D

16 februari 2019 8:30

Het is vroeg, heel vroeg deze zaterdagochtend. Met het slaap nog in de ogen druppelt de kantine in Wassenaar vol met GDA spelers en ouders. Het zonnetje zien we opkomen en langzaam ontwaakt iedereen. De spelers en trainers trekken zich al snel terug in de kleedkamer voor overleg. Vandaag hebben we een extra speler in ons midden en dat is Levi uit de JO8-1.

Eerste helft
De wedstrijd begint net als deze ochtend, langzaam, met wat gebrek aan energie. In de eerste 10 minuten weet SVC al 2 keer te scoren en staan we  2-0 achter.

Gelukkig word GDA toch een beetje wakker en begint te voetballen. Ze spelen goed over met elkaar, voetballen naar voren en dan valt ons eerste doelpunt van deze wedstrijd gemaakt door Umut.

SVC kan ook een aardig balletje trappen maar Quinten weet verdere doelpunten te voorkomen in deze eerste helft. Vlak voor rust maakt Umut de 2-2 en zo gaan wij met gelijke stand de rust in.

Tweede helft
Tijdens de pauze zijn de jongens van GDA weer even terug gegaan naar bed. Ze moeten opnieuw wakker worden en zo valt al heel snel de 3-2 en de 4-2 en zelfs de 5-2.

Dit schudt de jongens van GDA ineens weer wakker en de vechtlust in ze ontwaakt. Ze beginnen ineens te voetballen zoals wij van ze gewend zijn. Wij zien prachtige reddingen in het goal van Quinten, Deniz, Bram en Rayan verdedigen zich helemaal suf. Dean, Djaro, Zaid, Umut en Levi pakken het middenveld en de voorhoede als profs.

We zien de mooiste steekpasses, slidings, dribbels en loopacties voorbij komen. Wij als club uit Den Haag voeren toch elke week het Haags kwartiertje weer in.

Rayan zag de ruimte, dook erin, kreeg een prachtige pass en schoot hem loeihard het goal in en maakte de 5-3. Deniz schoot vanaf de middenlijn!!! een vrije trap zo de rechterhoek in en maakte de 5-4. Meteen daarachter aan maakt Zaid met een geweldige aanval de 5-5!

We staan weer gelijk!!

Oud topscoorder Djaro is ook weer helemaal terug van weggeweest. Hij maakt de 6-5 en als afsluiter maakt hij het mooiste doelpunt van deze wedstrijd en eindigen wij met 7-5 als eindstand.

Het was een geweldige wedstrijd om naar te kijken, we zijn weer apentrots op onze jongens en Levi bedankt voor het meedoen je was een toppertje!!!