7 - 1

HPSV 1

4e klasse D

11 mei 2019 14:30

GDA 1 speelde zaterdag 11 mei tegen HPSV 1, na een 4-0 voorsprong bij rust stond er na 90 minuten 7-1 op het scorebord.

Doelpuntenmakers aan de kant van GDA.
Marvin Nieuwlaat 4x
Nick Sadi
Jeoen Mantel
Danny van Kesteren

Door de 1-3 winst van Loosduinen bij RVC Celeritas hebben de overburen volgende week aan een punt genoeg om de vlag te hijsen.Voor GDA komen er nog twee wedstrijden alvorens het begint aan de nacompetitie, eerst speelt het volgende week bij Erasmus waarna de rood/witten de reguliere competitie afsluiten thuis tegen Houtwijk.

Op 1 juni start de eerste ronde van de nacompetitie waarvan de tegenstander op dit moment nog niet bekend is. Het volledige schema zullen wij z.s.m. publiceren.