BMT 1

0 - 3

4e klasse D

20 april 2019 14:00

GDA moest zaterdag 20 april aantreden tegen BMT, de Loosduiners trokken na een vroege goal van Marvin Nieuwlaat een 0-3 overwinning binnen.

In de regio en dus ook op Sportpark Escamp scheen de zon overvloedig en dat was aan de toeschouwers en spelers te merken, de toeschouwers hadden in grote getale voor een andere locatie gekozen en de 22 spelers waren mede door het warme weer niet vooruit te branden. De Loosduinse bezoekers waren door een vroeg doelpunt van Marvin Nieuwlaat al snel klaar met de tegenstander die in de scheidsrechter een grotere tegenstander hadden gevonden. Voor rust scoorde Jeroen Mantel met een volley van afstand de 0-2 en in de tweede helft bracht Danny van Kesteren vanaf 11 meter de 0-3 eindstand op het scorebord.

Vermeldenswaardig is dat GDA met een aantal invallers speelde, Jeffrey van der Harst speelde de volle 90 minuten centraal achterin en er waren invalbeurten voor Tim aan de Wiel en Joey Mejan.

De volgende competitiewedstrijd speelt GDA op 11 mei thuis tegen HPSV, de aanvang is 14.30 uur.

GDA 2 speelt een week eerder op zaterdag 4 mei uit bij Quintus 2 aanvang 12.00 uur.