Lesley Kloor (penalty)
84'

4e klasse D

24 november 2018 14:30

GDA 1 moest zaterdag 24 november naar het Zuiderpark voor een uitwedstrijd tegen HPSV, De Haagse Politie Sport Vereniging hield vorige week BMT nog verrassend op een 0-0 gelijkspel. GDA had weinig moeite met de agenten want na een 1-9 tussenstand bij rust behaalde GDA uiteindelijk de dubbele cijfers 1-16. Het moet gezegd HPSV had vooraf moeite om elf man op het wedstrijdformulier te krijgen want hun trainer miste maar liefst vijf basisspelers t.o.v. vorige week. GDA kwam al heel snel op 0-1 door een doelpunt van Mike Vermeulen, maar binnen een paar minuten trokken de blauwen uit een slecht verdedigde corner de stand in evenwicht 1-1. Sander van der Ende scoorde twee keer kort achter elkaar en zo kwam GDA comfortabel op 1-3. Voor rust waren het verder Danny van Kesteren 1-4, Redouan Boutasgont 1-5, Richard Schaaphok vanaf de stip 1-6, Gerard Rust 1-7, Mike Vermeulen 1-8 en Danny van Kesteren ook vanaf 11 meter de 1-9. Na de thee kwamen Lesley Kloor Jeffrey van der Meer en Sander Lorsheyd in het veld en schroefde GDA de stand op naar 1- 16. De doelpuntenmakers waren 1-10 Jeffrey van der Meer 1-11 Mike Vermeulen 1-12 Lesley Kloor 1-13 Gerard Rust, Redouan Boutasgont 1-14 Lesley Kloor (p) 1-15 Mike Vermeulen 1-16. Vermeldenswaardig voor vandaag waren de doelpunten van Mike Vermeulen, Mike passeerde met zijn tweede doelpunt GDA zami All Time Topscorer Thijs Bekker (73) Vermeulen staat inmiddels op 76 goals en heeft die titel vanmiddag dus overgenomen.  Helaas keken de twee oud GDA spelers Martin Zonneveld en Adil El Fakih met gemengde gevoelens op de wedstrijd terug, Martin moest maar liefst 16 x de bal uit het net halen. De wat zwaar ogende Adil El Fakih kon ook zijn stempel niet op de wedstrijd drukken.

Volgende week speelt GDA een thuiswedstrijd, BMT dat zaterdag op eigen veld niet langs Quintus kwam 1-1 legt dan een bezoek af op Sportpark Madestein.