2e klasse C

6 oktober 2018 12:00

Onbekend

GDA 2 - VDL 2 rust 0-3 uitslag 2-5
Ja wat moet je schrijven over deze wedstrijd? Laten we beginnen dat het de slechtste eerste helft was van dit prille seizoen en daardoor keek de formatie van Jan Kloor tegen een 0-3 achterstand aan bij de rust. Bij 0-0 waren er wel kansen op een Loosduinse openingstreffer maar die viel helaas niet. Ook in die eerste helft verloor het routenier Wesley van Maren met een kuitblessure en later moest ook aanvoerder Joey Mejan met een verdraaide knie naar de kant geholpen worden. In de tweede helft streed GDA 2 voor elke meter en was het niet gelukkig in de afwerking, na de 1-3, mooie omhaal van Mitchel Sips, maakte VDL weer 1-4 en nadat GDA via Tim Vreeswijk 2-4 had gemaakt was het in de counter VDL dat vlak voor tijd de definitieve knock out uitdeelde 2-5.
Volgende week speelt GDA 2 een uitwedstijd in Vlaardingen tegen Victoria'04 aanvang 11.00 uur.