3 - 2

GDA 2

4 februari 2017 12:00

GDA 2 speelde zaterdag 4 februari een oefenduel tegen Die Haghe 2 dat in de res. 2e klasse uitkomt, een klasse waar GDA 2 zo snel mogelijk naar toe wil.
Die Haghe nam voor de rust een 2-0 voorsprong en kwam zelfs na rust door een eigen doelpunt op 3-0.  GDA 2 kwam via doelpunten van Rogier Beld en Lesley Kloor in de tweede helft terug tot 3-2, dit werd uiteidelijk ook de einduitslag.
In de basis startte GDA JO19 speler Joffrey Straub als rechtsback en als invallers kwamen zijn medespelers uit  JO19 Bouba Dramé en Mounier Moukhal spelers in het veld, zij mochten allen terugzien op een prima debuut in de senioren.
Volgende week hervat GDA 2 de competitie met een thuiswedstrijd tegen BSC'68 de wedstrijd begint om 11.15 uur.