29 april 2017 11:30

Scheidsrechter

Kaplan, F.

Onbekend

GDA 2 speelde zaterdag 29 april tegen nummer drie sc Monster, daar waar de stand een lastige wedstrijd voorspelde nam GDA 2, onder leiding van Ashraf Bouden en Danny van Kesteren, vanaf minuut één het heft in handen en na een tussenstand van 3-0 bij rust eindigde de wedstrijd in een 8-2 overwinning voor de Peenbuikers.
GDA startte heel goed en zette de Westlanders meteen vast op eigen helft, GDA liet de bal snel en goed rond gaan waardoor het positiespel er prima uit zag. sc Monster kon er weinig tegenover zetten en langs de lijn vroegen de toeschouwers zich af wanneer GDA het goede spel in doelpunten zou uitdrukken. Dat gebeurde na een minuut of 20, Tim van Amerongen liet een prima voorzet los en Mike Vermeulen ronde even zo goed af 1-0. In de opvolgende minuut verschafte Lesley Kloor zich zijn eigen ruimte en met een droop schot verrasste hij de Monster doelman 2-0. Tim aan de Wiel mocht van eigen helft doorgaan omspeelde de keeper en schoof 3-0 tegen de touwen. Na rust zouden er nog zeven doelpunten bijkomen dus het was genieten voor de toeschouwers. Tim van Amerongen ramde 4-0 in de kruising en Nick Sadi zette samen met Mike Vermeulen de 5-0 op het scorebord.  Sc Monster deed wat terug met de 5-1 maar daarna zette Tim van Amerongen de Loosduiners weer op een marge van vijf goals 6-1. Weer scoorde Sc Monster tegen 6-2. Na maanden blessureleed maakte Patrick Kruis zijn rentree en hij scoorde ook nog eens de 7-2.  Aanvoeder Mike Vermeulen had het laatste woord bepaalde de eindstand op 8-2.  Volgende week speelt GDA 2 om 11.45 uur aan de Heuvelweg in Zoetermeer tegen DWO 2, op zaterdag 13 mei begint voor GDA 2 dan de nacompetitie om te spelen voor een plek in de tweede klasse.