DSO 3

Mannen zaterdag, 2, 3e klasse B

1 april 2017 11:15

Verhoek, J.L.Z.

GDA 2 kon zaterdag niet voldoende een vuist maken tegen koploper DSO, de Zoetermeerders waren zich meer bewust van de belangrijkheid van deze match en waren feller en gedrevener als de Loosduiners. Terecht kwam DSO al snel in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong, Mark Zoutendijk liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven en de Zoetermeerse spits maakte alleen voor GDA doelman Cengiz Isik geen fout 0-1. Met een 0-1 achterstand kreeg Nick Sadi een reuzekans om GDA weer op gelijke hoogte te zetten maar Sadi liet door een DSO verdediger de bal van zijn voet lopen.  Met 20 minuten op de klok betekende de volgende individuele fout de 0-2 en liep GDA aardig achter de feiten aan. Na rust bouwde DSO de voorsprong door een strafschop uit tot 0-3 en bracht Nick Sadi weer een beetje hoop in de Loosduinse harten met de 1-3. Toch bouwde DSO de voorsprong uit naar 1-4 en was het laatste woord aan GDA. Michael Vermeulen zette GDA op 2-4 en in de dying seconds van de wedstrijd strafde Lesley Kloor een foutieve inspeelbal van de DSO doelman af eindstand 3-4.
Volgende week speelt GDA 2 een uitwedstrijd tegen Ariston'80 2 aanvang 12.00 uur.