GDA ook in tweede duel zonder winst

1 - 3

KSD 1

11 augustus 2016 19:30

GDA zami 1 bleef donderdagavond ook in het tweede oefenduel zonder winst, tegen KSD/Marine werd met 1-3 verloren.
Vooraf aan het I.M. Martin Lunenburg j.r. toernooi van sv Houtwijk werd op beide velden één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de negen jaar geleden op tragische wijze overleden Martin Lunenburg j.r.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd wat resulteerde in kansen voor beide doelen maar ook beide keepers waren op dreef en hielden tot de rust hun doel schoon.
Na rust scoorde KSD/Marine de openingstreffer en kort daarna was het Jeroen Mantel die voor GDA de stand gelijk trok.

In de fase daarna ging het nog steeds redelijk gelijk op echter in de laatste tien minuten trok KSD/Marine met twee doelpunten de wedstrijd naar zich toe.
De wedstrijd eindigde dus in een 1-3 overwinning voor KSD/Marine.

Zaterdag vervolgt GDA het I.M. Martin Lunenburg j.r. toernooi met een wedstrijd tegen sv Erasmus, deze wedstrijd op het Rijnveld Sportpark van sv Houtwijk begint al om 12.15 uur.