23 augustus 2016 19:30

Scheidsrechter

Knuppe, J.C.M.

Onbekend

GDA heeft dinsdagavond het tweede duel in de eerste ronde verloren van PGS/Vogel.
De Ockenburch bewoners hadden minder balbezit maar kwamen achterin niet echt in problemen en toonden zich in de aanval effectiever dan de Loosduiners. Al binnen 10 minuten moest GDA noodgedwongen wisselen omdat Dennis Jos een spiertje in zijn kuit verrekte, Blnd Ahmed kwam in zijn plaats.

Voor rust opende PGS/Vogel de score, uit een corner kon de GDA verdediging inclusief doelman van Maren de bal niet goed verwerken en een PGS speler kon van dichtbij de 0-1 aantekenen.

Na rust speelde GDA veelvuldig op de helft van de tegenstander maar echt gevaarlijk voor het doel van PGS/Vogel doelman Mark Ruitenbeek werd het niet. Vlak voor tijd counterde PGS/Vogel naar de beslissende 0-2.
GDA speelt zaterdag 14.30 uur in Kwintheul tegen Quintus en een week later staat al de eerste competitiewedstrijd tegen Die Haghe op het programma.